Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

MeatLove hondenvoer

MeatLove heeft complete gestoomde hondenvoeding, maar ook handige en aantrekkelijke worstjes om te gebruiken voor de hondentraining. MeatLove gebruikt alleen grondstoffen welke ook voor de menselijke consumptie zijn geschikt. Al het vlees wat MeatLove gebruikt, de plantaardige producten en kruiden, zijn afkomstig van boerderijen uit de regio. Bij MeatLove wordt er dus alleen vers vlees gebruikt en nooit voorbewerkt vlees. Dit verse vlees is afkomstig van regionale slachthuizen en pluimveeboerderijen in Duitsland. 

Diverse soorten MeatLove hondenworsten 

MeatLove maakt twee soorten hondenworsten in meer dan 12 verschillende smaken. De ene hondenworst van MeatLove bestaat uit één diersoort en de andere hondenworst uit meerdere diersoorten. In de omschrijving van de MeatLove hondenworst staat altijd uit welke diersoort(en) de worst bestaat. Staat er bijvoorbeeld ‘puur rund’, dan bestaat deze hondenworst ook enkel uit rund. Met een hondenworst van MeatLove krijgt jouw hond een complete voeding binnen. Wel is het advies om meerdere smaken MeatLove hondenworst af te wisselen wanneer mogelijk. 

De ingrediënten van MeatLove hondenworsten 

Een MeatLove hondenworst bestaat uit 80% gestoomd vers vlees, aangevuld met groenten. Ook zijn de hondenworsten van MeatLove glutenvrij. De ingrediënten welke MeatLove gebruikt zijn van hoogwaardige kwaliteit, zoals het hart, de lever, spiervlees, maag en dergelijke. De hondenworsten van Meatlove zijn ook perfect te gebruiken voor honden met een allergie of als eliminatiedieet. 

Voordelen van MeatLove hondenworst 

  • Het verse vlees is zachtjes gestoomd in de verpakking zodat voedingsstoffen goed bewaard blijven
  • Ecologisch verantwoorde BPA-vrije verpakkingen
  • Volledig natuurlijke hondenvoeding zonder smaak-, geur- of kleurstoffen
  • Géén voorbehandeld vlees maar altijd vers
  • Vlees afkomstig van lokale boerderijen uit de regio
  • Soorteigen voeding gebaseerd op de voedingsbehoeften van carnivoren. 

Meat & Treat hondenworstjes van MeatLove 

Met de lijn Meat & Treat heeft MeatLove een uniek assortiment aan hondenworstjes ontwikkeld, speciaal voor hondentraining of als beloning. Omdat deze worstjes erg vast van structuur zijn, zijn ze gemakkelijk te portioneren. Deze hondenworstjes ruiken heerlijk en zijn gemakkelijk te snijden. Perfect voor een puppy cursus, op de hondenschool of om op te speuren. Ook de Meat & Treat hondenworstjes van MeatLove bevatten uitsluitend 100% vers vlees en zijn enkel licht gestoomd. De hondenworstjes Meat & Treat bestaan uit 70% mager vlees aangevuld met ongeveer 20% hart en 10% vet van één enkele eiwitbron. De MeatLove Meat & Treat hondenworstjes zijn dus ook geschikt voor honden met allergieën voor bepaalde eiwitten. 

Koop MeatLove hondenworst bij ZOO&ZO 

Bij ZOO&ZO vind je een uitgebreid assortiment van MeatLove hondenworsten. Ook de MeatLove Meat & Treat hondenworstjes scoor je uiteraard bij ZOO&ZO. Neem een kijkje in onze webshop en bestel de hondenworsten van MeatLove gemakkelijk en veilig bij ons online. Vanaf €50,- versturen wij jouw MeatLove hondenvoer en hondenspullen zelfs gratis! 

Vraag het ZOO&ZO!

Wil je meer informatie over ons assortiment MeatLove hondenvoer? Bij vragen of opmerkingen over MeatLove hondenvoer kun je ons (tijdens openingstijden) altijd bereiken op 0318-693078 of via info@zoo-enzo.nl, onze hondenspecialisten helpen je graag!