Nutro

Bij Nutro draait alles rond het behoud van de voedingswaarde van de ingrediënten die ze natuurlijk kiezen om een leven lang gezonde voeding voor de hond samen te stellen. Dit houdt in dat ze de ingrediënten uiterst zorgvuldig selecteren en verwerken.

Nutro gelooft dat het uitkiezen van de juiste ingrediënten en het met zorg bereiden ervan, een Nutro voeding oplevert die verser, gezonder, veiliger en smaakvoller is voor uw hond. Het betekent ook dat ze bepaalde ingrediënten doelbewust vermijden zoals kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke antioxidanten tesamen met rozemarijn om de voeding te kunnen bewaren. Een speciale mix van belangrijke vitamines en mineralen zorgt er bovendien voor dat Nutro een complete en uitgebalanceerde natuurlijke voeding is voor uw hond.

Ook gebruikt Nutro hoogwaardige ingrediënten in de voeding om de gezondheid en het welzijn van uw hond te helpen bevorderen. Kip of lam gecombineerd met rijst en hele granen, vitamines, mineralen en natuurlijke antioxidanten zorgen voor een super premium voeding die door de natuur geïnspireerd is. Ingrediënten rijk aan Omega-6 en Omega-3 vetzuren dragen bij tot huid- en vachtkwaliteit. Deze filosofie is de grondslag voor een gezonde voeding met zichtbare resultaten.