Als essentiële winkel zijn wij van ma t/m do geopend tot 19:00, vrijdag tot 20:00 en zaterdag tot 17:00 uur.

Opti Life hondenvoer

Meer

Als hondenliefhebber wil je natuurlijk alleen maar het beste voor jouw hond! Een gezonde hond begint dan ook met een gezonde en uitgebalanceerde voeding. Ontdek het Opti Life gamma van Versele Laga dat jouw hond in optimale conditie brengt. En dat zie je al snel aan de glanzende vacht, de natte neus, de fonkelende ogen, de vlotte vertering en de goede tandgezondheid van jouw hond!

Een evenwichtige levensstijl houdt jouw hond in optimale conditie. Een dagelijks evenwicht tussen de juiste elementen, dat is wat jouw hond zo doet stralen: vers drinkwater, voldoende beweging, een hygiënische huisvesting, genoeg liefde en aandacht, af en toe een kleine verwennerij en een evenwichtige voeding.

Die evenwichtige voeding, daar wil Versele Laga je mee helpen. Om die reden hebben zij Opti Life ontwikkeld!

Opti Life is zorgvuldig samengesteld met de meest hoogwaardige, smakelijke en natuurlijke ingrediënten in functie van de voedingsbehoeften van jouw hond. Opti Life bevat geen kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen. Er wordt ook extra aandacht besteed aan de vertering en de mestconsistentie van de Opti Life-voeders.

Met Opti Life zal jouw hond snel in optimale conditie verteren en dat merk je snel aan de glanzende vacht, de natte neus, de fonkelende ogen, de vlotte vertering en de goede tandgezondheid.

Opti Life, en dat zie je!