Versele Laga Opti Life Adult Digestion Medium Maxi Voeding op basis van lam & rijst... Lees meer

Opti Life Adult Digestion Medium Maxi 12,5kg

Voor 17:00 besteld, morgen in huis | Op voorraad in de winkel
Verzendkosten € 4,95 binnen Nederland
Gratis verzending binnen Nederland vanaf 50,-

40,95 54,75

Versele Laga Opti Life Adult Digestion Medium Maxi

Voeding op basis van lam & rijst ideaal bij gevoelige vertering.

  • Voor honden met een gevoelige spijsvertering opteerden we voor een combinatie van lam en rijst. Deze formule op basis van rijst zorgt voor een vlotte vertering en bevordert een goede mestconsistentie.
  • Uitermate geschikt voor honden met een een gevoelige spijsvertering of na een periode van ziekte. Vermindert het risico op voedselintoleranties.
  • Een aangepaste uiterst smakelijke korrel van 15 mm zorgt voor vlotte opname, zelfs voor de kieskeurige eter, en een goede basis tandhygiÌÇne.

Opti Life Lam 70 %
70 % van de aanwezige eiwitten zijn van dierlijke oorsprong en in combinatie met rijst zorgen deze voor een vlotte spijsvertering en goede mestconsistentie. De uiterst smakelijke samenstelling bevat geen gluten dus zonder tarwe en ook zonder maÌøs. De kans op voedselallergieÌÇn of -intoleranties verkleint hierdoor.
Opti Digest
Een goede darmflora is de basis van een optimale spijsvertering. FOS & MOS werden toegevoegd om een gezonde darmflora te ondersteunen.

Opti Care
Wil jouw trouwe viervoeter een goed actief leven leiden, is het cruciaal om het hart goed te ondersteunen. Hiervoor voegden we taurine toe.
IngrediÌÇnten Opti Life Adult Digestion Medium Maxi:
Lam (gedehydreerd, 20%), rijst (20%), dierlijk vet, zalm, plantaardige vezels, lijnzaad, biergist, zalmolie, mineralen, FOS, MOS, lecithine, zeealgen (Ascophyllum nodosum), druivenpit, rozemarijn, goudsbloem, groene thee

Product specificaties

Merk:Opti life
Voeding :Krokante brok
Grootte van de hond :Grote hond (vanaf 25 kg), Middelgrote hond (10 tot 25 kg)
Leeftijd van het dier :Volwassen
Speciale behoefte :Gevoelige maag & darmen
Referentie:431133
EAN:5410340311332
Schrijf een product review

Schrijf uw recensie