Pro Plan hondenvoer

Meer

Bij Purina Pro Plan begrijpen ze de speciale band tussen u en uw hond. Zij geloven erin dat huisdieren onze maatjes voor het leven zijn.

Door gespecialiseerde voeding, aangepast aan de zeer specifieke behoeften van honden, helpt Purina de eigenaren en hun honden zodat zij samen een lang en gezond leven kunnen delen.

Gebaseerd op meer dan 85 jaar onderzoek en ontwikkeling, verlegt het professionele team van meer dan 350 toegewijde dierenartsen en voedingsdeskundigen de grenzen van de wetenschap en ontwikkelt het baanbrekende innovaties op voedingsgebied. Het innovatieve assortiment van PRO PLAN is gebaseerd op de laatste wetenschap en bevat de meest recente ontwikkelingen op het gebied van voeding om de gezondheid van uw hond te ondersteunen. Dit geeft u de kans om uw hond te beschermen gedurende zijn hele leven.

Iedere hond heeft andere voedingsbehoeften en deze zullen in de loop van zijn leven veranderen. Purina Pro Plan Opti-Nutrition biedt wetenschappelijk bewezen voordelen die inspelen op specifieke gezondheidsbehoeften gedurende zijn hele leven. Dit betekent dat er voor elke behoefte van uw hond een passende voeding is. Het assortiment is gebaseerd op ras grootte en levensfase van uw hond, zodat u zijn hele leven lang op Purina Pro Plan kunt vertrouwen.