Als essentiële winkel zijn wij van ma t/m do geopend tot 19:00, vrijdag tot 20:00 en zaterdag tot 17:00 uur.

Royal Canin hondenvoer

Meer
per pagina

Kennis van en respect voor dieren is voor Royal Canin meer dan een slogan. Door de hond centraal te stellen, brengen we al meer dan 40 jaar hondenvoer op de markt die is afgestemd op hun specifieke behoeften.

De voedingsconcepten van Royal Canin zijn aangepast aan de laatste ontwikkelingen en inzichten. Royal Canin heeft voor elke levensfase en elke grootte van de hond een aangepaste voeding. Daarnaast heeft Royal Canin voedingen speciaal voor sport- en werkhonden en voor een aantal specifieke rassen. De voedingen zijn licht verteerbaar, zijn zeer smakelijk en bevatten alle voedingsstoffen die uw hond nodig heeft. Door de hoge verteerbaarheid heeft uw hond er minder van nodig.

Welke voeding heeft een dier nodig? Royal Canin houdt rekening met de volgende kenmerken van de hond:

✓ Volwassen gewicht:

Zeer kleine honden – tot 4kg
Kleine honden – 1 t/m 10kg
Middelgrote honden – 11 t/m 25kg
Grote honden – 26 t/m 45kg
Zeer grote honden - boven 45kg

✓ Leeftijd:
Puppy
Volwassen
Senior

✓ Rasspecifieke voedingen:
Bichon Frisé, Beagle, Boxer, Cavalier King Charles Spaniël, Chihuahua, Cocker Spaniël, Dalmatiër, Teckel, Duitse Dog, Duitse Herder, Dwergschnauzer, Engelse Bulldog, Franse Bulldog, Golden Retriever, Jack Russel Terriër, Labrador Retriever, Maltezer, Mopshond, Poedel, Setter, Rottweiler, Shih Tzu, West Highland White Terriër, Yorkshire Terriër.