Dashond (Teckel) pups Rasspecifieke voeding voor de Dashond (Teckel) van 2 tot 10 maanden.... Lees meer

Royal Canin Dachshund Junior 1,5kg

5 tot 10 werkdagen levertijd*
Verzendkosten € 4,95 binnen Nederland
Gratis verzending binnen Nederland vanaf 50,-

13,95 14,79

Dashond (Teckel) pups
Rasspecifieke voeding voor de Dashond (Teckel) van 2 tot 10 maanden.

Door zijn kleine formaat en zijn typische korte, gebogen poten is de Dashond (Teckel) direct herkenbaar en dat is een van de redenen dat het een enorm populaire hond is. Hij blinkt uit in de jacht: hij is onvermoeibaar en nergens bang voor. Hij is daarnaast een uitstekende waakhond.

Ontwikkeling van het skelet

Het skelet heeft aanzienlijke hoeveelheden eiwitten en mineralen nodig. Het calciumgehalte moet in exact de juiste hoeveelheid in de voeding aanwezig zijn, niet te veel en niet te weinig.

Aandacht voor de spijsvertering

De overschakeling van melk naar vaste voeding moet voorzichtig en langzaam gebeuren. De pup kan namelijk nog geen grote hoeveelheden voeding opnemen enåÊ nog nauwelijks zetmeel verteren. Het gewicht moet op beheerste wijze blijven toenemen, zodat de pup niet te zwaar wordt. Overgewicht kan het nog kwetsbare skelet te zwaar belasten.

Nog niet volledig ontwikkeld immuunsysteem

In de eerste weken van zijn leven profiteert de pup van de afweerstoffen die hij met de moedermelk binnenkrijgt. Tussen de 4e en 12e week doorloopt de pup een kritische periode wat betreft zijn immuunsysteem (afweersysteem). De immuniteit die via de moedermelk werd doorgegeven neemt geleidelijk af terwijl zijn eigen immuunsysteem nog niet volledig ontwikkeld is. Dit is pas compleet wanneer het gehele vaccinatie programma is doorlopen. De juiste voeding kan hem helpen dit "immuniteitsgat" veilig te overbruggen.

Product specificaties

Merk:Royal Canin
Leeftijd van het dier :Pup/junior
Grootte van de hond :Kleine hond (tot 10kg)
Voeding :Krokante brok
Referentie:275501
EAN:3182550722575
Schrijf een product review

Schrijf uw recensie