Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Smolke hondenvoer

Smølke biedt complete Alles-in-één voeding van topkwaliteit. Daarmee bieden ze jou de zekerheid dat je een voeding geeft die de gezondheid en het geluk van jouw hond voorop heeft staan.

Smølke hondenvoer zit boordevol hoogwaardige ingrediënten

Het hondenvoer van Smølke zit boordevol essentiële bouwstoffen, vitamines en mineralen die zorgen voor een goede weerstand, sterke botten en een glanzende vacht! Wanneer je voor Smølke hondenvoer kiest ben je er zeker van dat je voor een complete voeding kiest. Het hondenvoer van Smølke heeft een uniek eiwitprofiel uit hoogwaardige ingrediënten, altijd precies afgestemd op de voedingsbehoeften van jouw hond. En dat voor een eerlijke en betaalbare prijs. Alle Smølke hondenvoeding bestaat uit zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van hoogwaardige kwaliteit. De dieren welke gebruikt worden voor Smølke hondenvoer zijn vanzelfsprekend goedgekeurd voor menselijke consumptie. Daarnaast komen alle grondstoffen uit Europa.  

Het unieke eiwitprofiel van Smølke op basis van Nederlandse kip, duurzaam gevangen vis en Brits lam zorgt voor een zeer hoogwaardig en compleet aanbod van voedingsstoffen. Hiermee garandeert Smølke gezonde en uitgebalanceerde voeding die iedere dag weer zorgt voor een blije en tevreden hond.

Smølke onderscheidt zich van andere hondenvoedingen door de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Smølke maakt gebruik van hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten waardoor de voedingen van Smølke een optimale verteerbaarheid, een hoge acceptatie en een laag intolerantie / allergie risico hebben. Alle ingrediënten komen zo dicht mogelijk uit de buurt of hebben een duurzaamheidskeurmerk. Dus naast natuurlijk lekker en gezond is Smølke zich ook bewust van haar omgeving!

In de voeding van Smølke gebruiken ze géén:

  •          Kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen
  •          Chemische antioxidanten en conserveermiddelen
  •          Toegevoegde suikers
  •          Tarwegluten

Wel gebruiken ze speciale ingrediënten om de gezondheid van je hond te bevorderen! Alle Smølke voedingen zijn afgestemd op de nutritionele behoeften van jouw hond, afhankelijk van levensfase, rasgrootte of omstandigheden. Ook houden we rekening met de meest voorkomende gezondheidsproblemen bij honden. Met Smølke geef je topvoeding voor een eerlijke prijs. Daar maak je vrienden mee!

Ruim assortiment Smølke hondenvoer bij ZOO&ZO

Natuurlijk vindt je bij ZOO&ZO daarom ook een ruim assortiment van het merk Smølke. Vraag onze medewerkers naar de producten of neus eens rond op onze website. En mocht je er niet helemaal uitkomen, dan helpen wij je natuurlijk graag op weg. Wist je trouwens dat bij een online bestelling vanaf €50,- jouw Smølke hondenvoer al gratis wordt verzonden? Bestel nu online of komt langs in onze winkel in Ede; veel winkelplezier!