Filter op
Klaar
Filter op
Verberg Filter

Smolke hondenvoer

Meer

Je hebt een hechte vriendschap met je hond. Bij Smølke begrijpen ze als geen ander dat je zo lang mogelijk wilt genieten van een blij en tevreden huisdier dat lekker in z’n vel zit.

Smølke biedt daarom complete Alles-in-één voeding van topkwaliteit. Daarmee  bieden ze jou de zekerheid dat je een voeding geeft die de gezondheid en het geluk van jouw huisdier voorop heeft staan.

Het unieke eiwitprofiel van Smølke op basis van Nederlandse kip, duurzaam gevangen vis en Brits lam zorgt voor een zeer hoogwaardig en compleet aanbod van voedingsstoffen. Hiermee garanderen ze gezonde en uitgebalanceerde voeding die iedere dag weer zorgt voor een blije en tevreden hond.

Smølke onderscheidt zich van andere honden- en kattenvoedingen door de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Ze maken gebruik van hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten waardoor de voedingen van Smølke een optimale verteerbaarheid, een hoge acceptatie en een laag intolerantie / allergie risico hebben. Alle ingrediënten komen zo dicht mogelijk uit de buurt of hebben een duurzaamheidskeurmerk. Dus naast natuurlijk lekker en gezond is Smølke zich ook bewust van haar omgeving!

In de voeding van Smolke gebruiken ze géén:

  •          Kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen
  •          Chemische antioxidanten en conserveermiddelen
  •          Toegevoegde suikers
  •          Tarwegluten

Wel gebruiken ze speciale ingrediënten om de gezondheid van je hond of kat te bevorderen! Alle Smølke voedingen zijn afgestemd op de nutritionele behoeften van jouw hond of kat, afhankelijk van levensfase, rasgrootte of omstandigheden. Ook houden we rekening  met de meest voorkomende gezondheidsproblemen bij honden en katten. Wat dacht je bijvoorbeeld van speciale mineralen die helpen om tandplak te voorkomen? Of van urine verzurende stoffen om blaasgruis te helpen voorkomen bij de kat? Of glucosamine en omega-3 vetzuren voor soepele spieren en gewrichten voor grote en/of oudere honden?

Met Smølke geef je topvoeding voor een eerlijke prijs. Daar maak je vrienden mee!