Als essentiële winkel zijn wij van ma t/m do geopend tot 19:00, vrijdag tot 20:00 en zaterdag tot 17:00 uur.
Filter op
Klaar
Filter op
Verberg Filter

Hondenbuggy & hondentrolley

Hondentrolley’s & hondenbuggy’s zijn tegenwoordig volledig geaccepteerd en niet alleen meer voor de kleinere honden. Een hondenbuggy of hondentrolley kan ik veel situaties echt een uitkomst zijn! Het is bijvoorbeeld een perfect middel wanneer jij met je hondje wil gaan winkelen. Honden mogen in veel winkels niet naar binnen, maar met een hondenbuggy of hondentrolley is dit vaak geen probleem. Of wil je graag een lange wandeling maken met jouw kleinere viervoeter? Ook dan is de hondentrolley of hondenbuggy ideaal! Zeker voor honden met lichamelijke problemen is een hondenbuggy of hondentrolley een perfect hulpmiddel.

Meer

De juiste hondenbuggy of hondentrolley voor jouw hond

Er zijn veel soorten hondenbuggy’s en hondentrolley’s. Sommige kun je zelfs op je rug dragen of zijn om te bouwen tot fietskar. Handig voor paden welke niet makkelijk met de trolley of buggy begaanbaar zijn. Daarnaast zijn ze gemakkelijk inklapbaar en op te vouwen zodat ze altijd in jouw auto zullen passen. Vanzelfsprekend zijn de hondenbuggy’s en hondentrolley’s van ventilatiegaas voorzien; een speciaal soort schaduwgaas. Door het gaas kan je hond ook gezellig van zich af kijken. Ook hebben de meeste buggy’s en trolley’s een waterafstotende hoes of extra regenhoes. Bij ZOO&ZO hebben wij een ruim assortiment hondenbuggy’s en hondentrolley’s, zelfs voor honden tot 60 kilo! Kom eens langs en laat je goed informeren over de mogelijkheden voor de juiste hondenbuggy of hondentrolley voor jouw hond!

Merken hondenbuggy’s & hondentrolley’s bij ZOO&ZO

Bij ZOO&ZO hebben wij hondenbuggy’s en hondentrolley’s van de topmerken; Keddoc, Trixie & Innopet.

Alles op het gebied van hondenbuggy’s & hondentrolley’s

Bij ZOO&ZO in Ede hebben wij een ruim assortiment hondenartikelen. Daarnaast vind je bij ZOO&ZO 5000m2 aan beleving, absoluut de moeite waard om eens langs te komen!

Naast hondenbuggy’s & hondentrolley’s kun je bij ons ook terecht voor:

Bestel jouw hondenbuggy & hondentrolley bij ZOO&ZO

Je kunt in onze fysieke winkel in Ede alles op het gebied van honden vinden. Daarnaast zijn wij ook jouw honden webshop. Bij besteding vanaf €50,- worden jouw hondenspullen namelijk al gratis verzonden! Bestel jouw hondenbuggy of hondentrolley vandaag nog of kom een keertje langs!

We helpen je graag verder!

Al je benodigdheden van hondenbuggy & hondentrolley tot halsbanden, tuigen & lijnen koop je op één plek bij ZOO&ZO, ideaal! Nog niet de hondenbuggy of hondentrolley gevonden die je zoekt? Bij vragen of opmerkingen over ons assortiment hondenbuggy’s & hondentrolley’s kun je ons (tijdens openingstijden) altijd bereiken op 0318-693078 of via info@zoo-enzo.nl, onze vakkundige medewerkers helpen je graag op weg!