Veiligheid & verlichting

Neem je je hond graag veilig mee op pad? Dan hebben wij bij Zoo&Zo alles wat je nodig hebt om met de hond veilig onderweg te zijn. 

per pagina

Veiligheid & Verlichting


In de vroege ochtend, diep in de nacht of eind van de middag, zowel in juli als in december, honden moeten vaak en veel uitgelaten worden. Ook met regelmaat in het donker. Het is daarom belangrijk dat je hond duidelijk te zien blijft, voor het verkeer en andere hondenbezitters en ieders veiligheid daarin. Hond en baas mogen zeker gezien worden!

Bij Zoo & Zo hebben we een ruime keus in verlichting en reflecterende jasjes, halsbanden, riemen en tuigen. Een los lampje voor aan een tuigje? Een lichtgevende halsband? Een reflecterende lijn?
Met merken als Trixie, Rogz, Beeztees en nog veel meer hebben we alles in huis om jouw hond goed zichtbaar te maken in donkere dagen en op duistere tijdstippen.

Merken

  •          Trixie
  •          Rogz
  •          Beeztees
  •          en nog veel meer!


Hondentraining & Gedrag

Honden moeten getraind worden. Vanaf het moment dat de pup of volwassen herplaatser bij u komt, moeten ze nog veel leren. Denk aan buiten plassen, aan de lijn lopen, niets van tafel eten en goed socialiseren. Er komt meer bij kijken dan je denkt en hoe leer je ongewenst gedrag weer af? Denk aan dingen als knagen aan meubilair, blaffen om elk geluid of vieze dingen van straat eten.

Bij Zoo & Zo is de keuze aan trainingshulpmiddelen reuze. Van fluitjes en clickers voor het aanleren van commando’s en muilkorven, anti-trektuigen en (diervriendelijke) blafbanden voor ongewenst gedrag tot puppyrennen, plasmatjes en incontinentie hulpmiddelen om jouw trouwe viervoeter op leeftijd te helpen met ouderdomsproblemen.