Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Veiligheid & verlichting

Of het nou vroeg in de ochtend of diep in de nacht is, jij gaat met jouw hond regelmatig even aan de wandel. Vanzelfsprekend ook vaak in het donker, vooral wanneer de dagen ‘korter’ zijn. Zorg ervoor dat jouw hond veilig & verlicht over straat gaat, bijvoorbeeld met een reflecterende halsband of reflecterende hondenriem. Natuurlijk is dit fijn voor het verkeer maar ook voor andere hondenbezitters. Dan blijft het voor iedereen zo veilig mogelijk!

Bij ZOO&ZO bieden we een ruime keuze in verlichting voor jouw hond. Denk hierbij aan reflecterende halsbanden, hondenriemen & hondentuigen maar ook reflecterende jasjes. Alles zo gemaakt om jouw hond goed zichtbaar over straat te laten gaan.

Merken

  •          Trixie
  •          Rogz
  •          Beeztees
  •          en nog veel meer!

Kom gerust eens langs voor deskundig advies! Zo gaan jouw hond en jij straks veilig & verlicht samen op pad.

Wil je graag wat meer informatie? Neem gerust contact met ons op, onze deskundige medewerkers helpen je graag! Wij zijn (tijdens openingstijden) altijd te bereiken op 0318-693078 of via info@zoo-enzo.nl.
Maar wat natuurlijk veel leuker is, kom eens een kijkje nemen bij ZOO&ZO in Ede! Daar vind je ruim 5000 m2 aan dierenbeleving.

We hebben een prachtige en uitgebreide afdeling met alles voor jouw hond. Daarnaast vind je bij ons schitterende aquariums & terrariums. Maar het is zeker ook leuk om even een kijkje te nemen bij de knaagdieren, konijnen en vogels. Of misschien heb je naast een hond ook een kat in huis? Natuurlijk hebben wij daar ook aan gedacht.

Loop (of lift) je daarna naar onze eerste verdieping? Dan kom je op onze uitgebreide outdoor- paarden- en hengelsportafdelingen. Bovendien kun je heerlijk komen lunchen in onze lunchroom Lorentzo! Naast dit alles bieden we ook nog een inpandige dierenartspraktijk. We zijn dus echt van alles voorzien!

Kortom: een beestachtig dagje uit! Kom gezellig eens langs, je krijgt er zeker geen spijt van!