Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Reflecterende halsbanden & -tuigen

Let goed op de veiligheid van jouw hond en kies voor een reflecterende halsband of een lichtgevende halsband. In het assortiment van ZOO&ZO vind je een prachtig aanbod lichtgevende halsbanden. 

Lichtgevende honden halsbanden

Zien en gezien worden in het donker! Daar gaat het natuurlijk om en helemaal wanneer je in de donkere uurtjes met jouw hond op pad gaat. Een lichtgevende hondenhalsband is daarbij een goed en fijn hulpmiddel. Dankzij de lichtgevende halsband zal jouw hond goed opvallen voor mede weggebruikers. In het assortiment van ZOO&ZO vind je dan ook een mooi aanbod lichtgevende halsbanden voor honden. Van het merk Trixie hebben wij diverse lichtgevende halsbanden. Neem bijvoorbeeld de Trixie Flash Light halsband, een lichtgevende halsband voor honden welke via USB oplaadbaar is. Deze brede lichtgevende honden halsband is instelbaar op continu licht of knipperend licht. Omdat deze lichtgevende halsband waterdicht is hoef jij je tijdens een wandeling in de regen geen zorgen te maken. Daarbij kun je deze lichtgevende halsband makkelijk op maat snijden wanneer deze te groot is. Wanneer de lichtgevende halsband volledig opgeladen is werkt hij 2.5 uur bij volledig licht en zelfs 4 uur bij knipperend licht. Genoeg voor een stevige wandeling in het donker dus! Dit is slechts een voorbeeld van ons ruime aanbod lichtgevende halsbanden en reflecterende halsbanden voor honden.

Veiligheidssjaaltje met reflectie

Om jouw hond extra op te laten vallen in het donker kun je kiezen voor een veiligheidssjaaltje met reflectie. Het mooie merk Trixie heeft voor jouw hond het perfecte veiligheidssjaaltje in neongeel om goed zichtbaar te zijn in het donker. Dit veiligheidssjaaltje heeft reflecterende elementen en een handige klittenbandsluiting. Het veiligheidssjaaltje van Trixie is verkrijgbaar in meerdere maten, dus vast en zeker ook voor jouw hond!

Veiligheidsjasje van DUVO+

Een andere manier om jouw hond goed zichtbaar te laten zijn in het donker is met een veiligheidsjasje van DUVO+. Dit veiligheidsjasje voor honden is reflecterend en lichtgevend en gemakkelijk aan te trekken dankzij het klittenband. Met dit reflecterende en lichtgevende veiligheidsjasje van DUVO+ zal jouw hond optimaal zichtbaar zijn in het donker! 

Compleet aanbod verlichting voor honden bij ZOO&ZO

Voor het complete aanbod reflecterende halsbanden en lichtgevende halsbanden voor honden neem een kijkje in onze webshop om het assortiment verlichting voor honden in je luie stoel te bekijken. Geen idee welke lichtgevende halsband of reflecterende honden halsband jij moet aanschaffen? Stel ons je vraag! Dan loopt jouw hond straks goed verlicht over straat, wel zo veilig!

Koop jouw lichtgevende halsband bij ZOO&ZO!

Zoals gezegd bieden wij een compleet assortiment lichtgevende halsbanden voor honden. Ook voor veiligheidssjaaltjes voor honden en veiligheidsjasjes voor honden ben je bij ons aan het juiste adres. Je bestelt de lichtgevende halsband van jouw keuze gemakkelijk in onze webshop. Vanaf €50,- aan hondenspullen worden deze zelfs gratis verzonden! De moeite om even lekker rond te neuzen in onze webshop dus. Dankzij onze ruime voorraad heb je jouw hondenspullen altijd snel in huis. Twijfel je over de aanschaf van een lichtgevende halsband voor je hond? Stel je vragen gerust aan ons, wij zijn (tijdens openingstijden) altijd te bereiken op 0318-693078 of via info@zoo-enzo.nl