Trackingsapparaten

Met een trackingsapparaat voor honden ben je jouw hond nooit meer kwijt. Je kent het wel, je bent lekker aan de wandel in het bos en opeens piept je hond ervandoor! Help! En nu!? Met een honden tracker heb je jouw hond in no time weer opgespeurd. Gun jezelf gemoedsrust en kies voor een honden trackingsapparaat. Een honden tracker is naast het opspeuren van jouw hond ook ideaal om met je hond te trainen. Bij ZOO&ZO bieden wij jou de beste honden trackers aan, van het merk Weenect.  

Weenect tracker voor honden

Met het trackingsapparaat voor honden van Weenect kun je de bewegingen van jouw hond live volgen dankzij de smartphone app. Hier zorgt de GPS tracker voor. Het trackingsapparaat van Weenect biedt een onbeperkte lokalisatie, in real time en zonder afstandslimiet. Mocht jouw hond verdwalen, dan is jouw hond met de Weenect Tracker altijd terug te vinden. Het fijne van de hondentracker van Weenect is dat deze zonder afstandslimiet werkt tussen de telefoon en de tracker. Dit in tegenstelling tot een Bluetooth-tracker die na een paar meter onbruikbaar is. Omdat dit trackingsapparaat continu zijn GPS-localisatie verzendt (iedere 10 seconden), heb je altijd up-to-date informatie waar jouw hond is. De Weenect tracker voor honden werkt zelfs in 120 landen. Het kleine formaat van deze GPS-tracker voor honden en het lichte gewicht maakt deze tracker geschikt voor alle maten honden; groot of klein. Daarnaast hecht het siliconen bevestigingssysteem van de GPS-tracker zich aan alle halsbanden of harnassen. Ook is dit honden trackingsapparaat van Weenect volledig waterdicht, geen probleem wanneer jouw hond ineens in de plassen spettert dus! In de tracker van Weenect zit zelfs een telefoonfunctie. Zo komt jouw trouwe viervoeter snel bij je terug wanneer hij/zij jouw stem hoort. Deze honden GPS-tracker is uitgerust met een simkaart. Om de servicekosten te dekken is een abonnement vereist. 

Koop jouw Weenect hondentracker bij ZOO&ZO!

Bestel je jouw tracker bij ZOO&ZO op werkdagen voor 17:00 uur, dan komt deze dezelfde dag nog naar je toe. Vanaf €50,- versturen wij zelfs gratis! Twijfel je over de aanschaf van een honden tracker? Bij vragen of opmerkingen over onze GPS-tracker of hondenspullen kun je ons (tijdens openingstijden) altijd bereiken op 0318-693078 of via info@zoo-enzo.nl, onze deskundige medewerkers helpen je graag op weg!