Als essentiële winkel zijn wij van ma t/m do geopend tot 19:00, vrijdag tot 20:00 en zaterdag tot 17:00 uur.

Verkoeling voor de hond

Om jouw hond verkoeling te geven in een warme periode zijn er koelmatten, bandana´s en koelvesten verkrijgbaar. Ook hebben wij bij ZOO&ZO een ruim assortiment koelspeelgoed om jouw hond verkoeling te geven.

Meer
per pagina

Verkoeling voor jouw hond voor binnen & buiten

De koelmatten zijn voor binnenshuis gebruik, deze hebben een watergedragen non-toxische gel welke met drukcontact heerlijk verkoeling geven aan jouw hond. Bandana´s en koelvesten doe je om wanneer jouw hond naar buiten gaat. Daarnaast geeft waterspeelgoed je hond lekker verkoeling in de tuin; denk aan fonteintjes, watersproeiers, zwembaden enzovoorts. Naast verkoeling geeft jouw hond dit uren speelplezier! Voor pups welke nog kunnen knabbelen adviseren wij om een keramische koelplaat aan te schaffen, om knabbelen te ontmoedigen. Bij ZOO&ZO hebben wij een ruim assortiment producten welke verkoeling geven aan jouw hond, kom dus zeker eens langs!

Plaats koelmatten nooit in de koeling of in de vriezer

Voor koelmatten is het belangrijk om te weten dat je deze nooit in de koeling of vriezer mag leggen. De koelmatten werken op zichzelf en zullen anders beschadigd raken.

Merken verkoeling voor de hond bij ZOO&ZO

Bij ZOO&ZO hebben wij verkoeling voor jouw hond van de topmerken: Trixie, Hofman Animal Care, Kowloon & Beeztees.

Alles op het gebied van verkoeling voor jouw hond

Bij ZOO&ZO in Ede hebben wij een ruim assortiment hondenartikelen. Daarnaast vind je bij ZOO&ZO 5000m2 aan beleving, absoluut de moeite waard om eens langs te komen!

Naast producten voor verkoeling van jouw hond kun je bij ons ook terecht voor:

Bestel verkoeling voor jouw hond bij ZOO&ZO

Je kunt in onze fysieke winkel in Ede alles op het gebied van honden vinden. Daarnaast zijn wij ook jouw honden webshop. Bij besteding vanaf €50,- worden jouw hondenspullen namelijk al gratis verzonden! Bestel verkoeling producten voor jouw hond vandaag nog of kom een keertje langs!

We helpen je graag verder!

Al je benodigdheden van verkoeling voor jouw hond tot hondenhalsband- & tuig koop je op één plek bij ZOO&ZO, ideaal! Nog niet de verkoeling voor jouw hond producten gevonden waar je naar op zoek bent? Bij vragen of opmerkingen over ons assortiment verkoeling voor jouw hond artikelen kun je ons (tijdens openingstijden) altijd bereiken op 0318-693078 of via info@zoo-enzo.nl, onze vakkundige medewerkers helpen je graag op weg!