Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Hondenborstels & hondenkammen

Bij ZOO&ZO hebben wij een ruim assortiment hondenborstels en hondenkammen. Van rubberborstels, ontharingsborstels, speciale borstels tot hondenkammen voor ondervachten. Heb jij een hond met een korte vacht? Die verharen ongeveer twee keer per jaar, tijdens deze periode is het borstelen erg belangrijk. De rest van het jaar kun je de hond één keer per twee weken borstelen, bij voorkeur met een rubberen borstel. Honden met een dikke vacht hebben meer vachtverzorging nodig. Borstel je hond minimaal één keer per week en bij slecht weer vaker. Hier kun je het beste een hondenkam voor gebruiken met middel tot grove tanden of een hondenborstel met ijzeren pennen. Als je een hondenborstel met ijzeren pennen gebruikt, let dan wel op dat je jouw hond geen pijn doet. Ook hebben wij in ons assortiment speciale waterblazers welke uiterst geschikt zijn voor honden met dikke vachten zoals Retrievers, berghonden én zeker ook de Labradoodle. Trim jij jouw hond graag zelf, dan hebben wij bij ZOO&ZO professionele hondenborstels, hondenkammen en hondenscharen van het merk OKDV.

Merken hondenborstels & hondenkammen bij ZOO&ZO

Bij ZOO&ZO hebben wij hondenborstels & hondenkammen van de topmerken: Trixie, Ferplast & Gebr. de Boon.

Waterblazers voor een schone hondenvacht

Met een waterblazer kun je makkelijker zoeken naar klitten, vuil en zand in de vacht van jouw hond. Ook worden losse haren gemakkelijk uit de vacht geblazen met een waterblazer, zonder schade aan de huid te geven. Waterblazers zijn makkelijk in gebruik en traploos verstelbaar.

Merken waterblazers bij ZOO&ZO 

Bij ZOO&ZO hebben wij waterblazers van het topmerk Tools-2-groom.

Alles op het gebied van hondenborstels & hondenkammen

Bij ZOO&ZO in Ede hebben wij een ruim assortiment hondenartikelen. Daarnaast vind je bij ZOO&ZO 5000m2 aan beleving, absoluut de moeite waard om eens langs te komen!

Naast hondenborstels en hondenkammen kun je bij ons ook terecht voor:

Bestel jouw hondenborstel of hondenkam bij ZOO&ZO

Je kunt in onze fysieke winkel in Ede alles op het gebied van honden vinden. Daarnaast zijn wij ook jouw honden webshop. Bij besteding vanaf €50,- worden jouw hondenspullen namelijk al gratis verzonden! Bestel jouw hondenborstel of hondenkam vandaag nog of kom een keertje langs!

We helpen je graag verder! 

Al je benodigdheden van hondenborstel en hondenkam tot hondenpenningen & adreskokers  koop je op één plek bij ZOO&ZO, ideaal! Nog niet de hondenborstel of hondenkam gevonden waar je naar op zoek bent? Bij vragen of opmerkingen over ons assortiment hondenborstels & hondenkammen kun je ons (tijdens openingstijden) altijd bereiken op 0318-693078 of via info@zoo-enzo.nl, onze vakkundige medewerkers helpen je graag op weg!