Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Loopsheid

Als jouw teefje niet gesteriliseerd is, dan is ze ongeveer twee keer per jaar loops. De gemiddelde duur van de loopsheid is ongeveer drie weken. Tijdens deze drie weken kan jouw hond zwanger raken, mocht je dit niet willen dan is het belangrijk om wat maatregelen te nemen!

Buiten
Je kunt gerust gaan wandelen met je hond, als je haar maar wel aangelijnd houdt. Het is ook niet aan te raden om te wandelen in een losloopgebied. Reutjes vinden haar nu erg interessant en willen haar graag dekken, door haar hormonen zal ze dit ook toelaten. Als je haar aangelijnd laat, hou je de controle en kun je jouw hond weghouden van de reutjes. Wil je nog minder risico lopen op een 'ongelukje'? Dan kun je de Beaphar No Love Spray gebruiken. Dit maakt de loopsheid van jouw hond onzichtbaar voor reutjes. Zeker weten dat jouw hond geen pups kan krijgen? Laat haar dan steriliseren door de dierenarts!

Binnen
In huis loopt jouw hond natuurlijk weinig kans op gedekt te worden. Maar voor de hygiëne in huis, is het ook belangrijk om het een en ander aan te schaffen. Wij hebben diverse loopsheidbroekjes en inlegkruisjes voor honden. Zo heb je geen last van viezigheid in huis. 

Kortom: bij ZOO&ZO koop je alle producten voor de loopsheid van jouw hond.