Filter op
Klaar
Filter op

Hondenbench & -hok

Nieuwe hondenbench of een nieuw hondenhok? Dan ben je bij ZOO&ZO dierenspeciaalzaak aan het juiste adres! Een hondenbench van groot formaat of juist wat kleiner, wij hebben een enorm assortiment met hondenbenches en hondenhokken van zeer goede kwaliteit voor scherpe prijzen. 

Hondenbench & hondenhok merken

Als jouw viervoeter toe is aan een nieuwe bench of een nieuw hondenhok, dan hebben wij alvast de mooiste en leukste merken hondenbenches op een rij gezet. Bij ZOO&ZO vind je een ruime keuze hondenbenches, draadkooien, hondenhokken en puppyrennen van topmerken als Ferplast, Laroy Duvo en Keddoc.

Hondenbench maten en soorten

Een hondenbench is er in verschillende maten en soorten verkrijgbaar. Daarnaast verschillen onze benches in kleur, namelijk zwart of grijs.

Wij verkopen verder ook vervoerskennels welke zijn erkend door bijna alle vliegtuigmaatschappijen. In ons ruime assortiment vind je ook hondenhokken in verschillende materialen zoals hout en kunststof.

Doordat wij onze hoge kwaliteit hokken en benches scherp in kunnen kopen, profiteer je bij ZOO&ZO dierenspeciaalzaak altijd van de beste prijzen. Met ons uitgebreide assortiment garanderen we dat je bij ons altijd de juiste bench of hok kan kopen voor jouw viervoeter.