Bark Control Collar. Deze anti blafband is geschikt voor de meeste honden. Het Reageert op... Lees meer

Petsafe Anti Blafband

Voor 17.00 besteld, morgen in huis*
In de winkel op voorraad

49,95 79,95

Bark Control Collar.

Deze anti blafband is geschikt voor de meeste honden. Het Reageert op de trillingen van de stembanden en heeft 6 correctie niveaus. De halsband corrigeert d.m.v. pieptoon gevolgd door statische correctie.

Werkt met een speciale batterij-module (PetSafe RFA-67) het meest verkochte anti-blafband in Nederland. De Bark Control Collar is een apparaatje aan een halsband, en reageert op het blaffen van de hond door middel van een contact puntje die de trillingen van de stembanden waarneemt. Wanneer de hond blaft komt er een piepsignaal gevolgd door een lichte statische correctie. Deze correctie loopt automatisch op in 6 niveaus als de hond na de eerste correctie niet ophoudt met blaffen.

De Bark Control Collar kan gebruikt worden als er meerdere honden zijn, maar het is beter de hond de eerste dagen apart te houden totdat hij gewend is aan de band. Tips: gebruik de Bark Control Collar NIET in combinatie met andere banden. Als u met uw hond gaat spelen doen dan de Bark Control Collar af. Tijdens het spelen kan uw hond speels blaffen en dat hoeft Niet gecorrigeerd te worden.

Laat uw hond de Bark Control Collar NIET langer dan 12 uur achtereen de band dragen om irritatie te voorkomen. Inclusief bijpassende batterij .

Product specificaties

Merk:Petsafe
Training & gedrag :Blaffen
Referentie:022 0400
EAN:729849107656
Schrijf een product review

Schrijf uw recensie