Joris No Smell

Jouw knaagdier verdient alleen het allerbeste, dus ook de beste bodembedekking. Een fijne leefomgeving draagt bij aan een gelukkig leven van jouw knaagdier. Bedek de grond van jouw knaagdierkooi of -hok daarom met de Bodembedekking van Joris No Smell. De producten van Joris No Smell zijn natuurlijk, ecologisch en ontzettend praktisch. Bedek je kooi met Joris No Smell en je hebt altijd een kooi die fris ruikt!

Joris No Smell heeft producten voor alle knaagdieren: konijn, cavia, rat, muis, hamster, degoe, gerbil en je chinchilla. Met Joris No Smell Exotic, Joris No Smell Cotton, Joris No Smell Card of Joris No Smell kokos, zit er altijd wel een product bij wat fijn is voor jouw huisdier.

  

Joris No Smell 

Met de bodembedekking van Joris No Smell heb je een natuurlijke en hygiënische bodembedekking in huis. De Joris No Smell bodembedekking is van hoge kwaliteit en scherp geprijsd. Door de verschillende soorten bodembedekking is er altijd wel en product die bij jouw knaagdier past. Met een Joris No Smell bodembedekking creëer je een goede leefomgeving voor je knaagdier. 

Card

Joris No Smell Card is ecologische bodembedekking. Het bestaat uit karton gemaakt van de overproductie van eierendoosjes: dit maakt het dus een eco vriendelijke bodembedekking. Joris No Smell Card Board heeft een zeer hoog absorptiegehalte, namelijk 5x houtvezel, 6 x stro en 2x hemp, erg hygiënisch dus! Het Card Board is gezuiverd waardoor het stofvrij is, en het na gebruik in de groentebak mag. Ook geschikt voor langharige dieren! De volgende Joris No Smell Bodembedekking bevatten Card: 

Cotton

Joris No Smell Cotton bestaat uit geperst katoenzaad. Hierdoor is het een zachte bodembedekking en is het erg comfortabel. Joris Cotton is vrijwel stofvrij, de Joris No Smell Cotton N Cotton is dus ook geschikt voor ratten en dieren met een stofallergie. Naast dit is het een natuur- en milieuvriendelijke bodembedekking, geeft het een vermindering van stank en voorziet het je dier van veel graaf- en speelmogelijkheden. Daarnaast is Joris No Smell Cotton erg licht en verminderd het de kans op voetzool problemen bij grote en zware dieren. De Joris No Smell Cotton N Fibre is een oplossing voor als je wat minder budget hebt. Het is namelijk gemengd met houtvezel. Joris No Smell Cotton N Fibre is hierdoor iets minder stofarm maar is nog wel zacht en luchtig. Joris No Smell Cotton N Card is een mengeling van card en cotton. Het geeft bijna geen stank, is zacht en comfortabel, hygiënisch en voorziet je dier van een fijne leefomgeving. Joris No Smell Bodembedekking Cotton is dus een echte aanrader voor jouw knaagdier!

Kokos

Joris No Smell Kokos is een natuurlijke en hygiënische bodembedekking. Exotic Kokos is gemaakt van geschoonde stukjes kokosnoot met kokosnootfibre. Joris No Smell Kokos is een sneldrogende bodembedekking en schimmelt niet. Ideaal want hierdoor is het ook geschikt voor buitengebruik. Naast dit is het voor de dieren een geweldig middel tegen verveling bij knaagdieren. Ze kunnen er mee spelen, het verder stukmaken en er in graven. Daarnaast is het stofvrij en is het een echte No Smell Bodembedekking: het absorbeert alle geurtjes! Joris No Smell Exotic Cocos is ideaal  Je hebt twee varianten:  en . Zoek je bijpassend nestmateriaal? Dan ga je voor