Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Dieetvoer kat

ZOO&ZO heeft een ruim assortiment hypoallergeen kattenvoer en dieetvoeding. We hebben bijna 100 verschillende soorten dieet kattenvoer! Is de nood hoog? Geen probleem, vandaag voor 17:00 uur besteld = de volgende dag in huis.* Gun iedere kat zijn of haar optimale leven en bekijk snel onze collectie dieetvoer voor katten.

Kat op dieet? Speciaal kattenvoer voor elke conditie

Bij dieetvoer voor je kat denk je misschien al gauw aan kattenvoer voor overgewicht. In feite beslaat dieetvoeding voor katten veel meer dan dat! Katten dieetvoer is speciaal ontwikkelde voeding voor een bepaalde conditie. Zo is er inderdaad dieetvoer voor als je kat moet afvallen, maar bijvoorbeeld ook speciaal kattenvoer voor blaasgruis, dieetvoer voor een kat met nierfalen, kattenvoer voor herstel na een operatie of kattenvoer bij diabetes.

Daarnaast zijn er poezen die niet ziek zijn, maar wel last hebben van voedselintoleranties of allergieën. Voor deze katten is het erg fijn dat er ook een ruim aanbod hypoallergeen kattenvoer op de markt is. Dankzij dieet kattenvoer kan iedere kat – zelfs onze meest kwetsbare compagnons – z'n beste leven leiden met zo min mogelijk complicaties.

Ons assortiment dieetvoer voor katten & hypoallergeen kattenvoer

ZOO&ZO heeft bijna 100 verschillende soorten hypoallergeen kattenvoer en dieetvoeding voor je kat in het assortiment. Onze speciale kattenvoeding is geschikt voor een groot aantal behoeftes en aandoeningen, waaronder bijvoorbeeld:

  •          Dieetvoer kat blaasgruis
  •          Dieetvoer kat nier
  •          Dieetvoer kat overgewicht
  •          Kattenvoer diabetes

Met behulp van onze handige filters vind je snel en eenvoudig het soort kattenvoer waarnaar je op zoek bent. Heb je een voorkeur voor een bepaald merk? Geen probleem, selecteer het merk naar keuze als filter en wij laten je zien wat we in huis hebben. Je vindt bij ons onder andere:

  •          Royal Canin dieetvoer, zoals hypoallergeen kattenvoer van Royal Canin
  •          Prins dieetvoer kat, zoals Prins Struviet-voer
  •          Hills kattenvoer dieet
  •          Nutricure voer

Heb je vragen over ons assortiment, of heb je behoefte aan persoonlijk advies? Je mag altijd contact met ons opnemen, dan helpen we je zo snel mogelijk verder.

Specialistische verzorging van je kat bij ZOO&ZO in Ede

ZOO&ZO heeft online een groot aanbod speciaal kattenvoer voor behoevende katten, maar in onze dierenwinkel in Ede kunnen we je nog beter helpen. Onze deskundige medewerkers adviseren je graag over een geschikte dieetvoeding voor je kat, en we hebben zelfs een in-house dierenarts.

Daarnaast hebben we 5000 m2 aan beleving, waarvan een groot deel gewijd is aan alles voor een optimale verzorging van je kat. Van hoogwaardig kattenvoer en de design kattenbedden tot alles voor de gezondheid van je kat – kom langs en kijk je ogen uit!

Hoogwaardige dieetvoeding voor je kat bestellen bij ZOO&ZO

Voor een ruime selectie dieet kattenvoer bestel je je dieetvoer voor katten bij ZOO&ZO. Online bestellen is eenvoudig en snel; je hebt je kattenvoer vaak de volgende werkdag al in huis. Achteraf betalen is mogelijk! Vanaf €50,- profiteer je bij ons van een gratis verzending. Kom gezellig langs in onze dierenspeciaalzaak of bestel het dieetvoer voor je kat direct online.

* We versturen bestellingen die voor 18:00 uur geplaatst zijn dezelfde dag, maar als gevolg van de coronamaatregelen kan het zijn dat je bestelling iets later wordt geleverd dan normaal. Houd onze pagina over bestellen en betalen in de gaten voor de actuele informatie.