PeeWee Startpakket Kattenbak Ecodome Bruin/Ivoor Inclusief Houtkorrels & Kattenbakschepje.... Lees meer

PeeWee Startpakket Kattenbak Ecodome Bruin/Ivoor

Voor 17:00 besteld, morgen in huis | Op voorraad in de winkel

59,95 64,95

PeeWee Startpakket Kattenbak Ecodome Bruin/Ivoor Inclusief Houtkorrels & Kattenbakschepje.

Ben jij op zoek naar een nieuwe kattenbak? Bestel dan nu deze ideale PeeWee kattenbak en ontvang daarbij een zak kattenbakvulling van 3kg en een kattenbakschepje.

Hoe werkt de kattenbak?

Wanneer jouw kat in de kattenbak plast, verdwijnt 90% van de urine door het rooster van de bovenbak in de onderbak. De rest van de urine wordt door de kattenbakkorrels in de bovenbak geabsorbeerd en die vallen vervolgens als zaagsel uit elkaar.

Door het graven van jouw kat valt het zaagsel door de gaatjes van de bovenbak in de onderbak. De bovenbak blijft hierdoor dus schoon en droog! Net als de poten van jouw kat wat weer als voordeel heeft dat je kat niet met vieze pootjes door jouw huis loopt.
Alleen het vervuilde zaagsel in de onderbak hoeft te worden weggegooid.

Wanneer je netjes regelmatig de kattenpoep uit de kattenbak verwijderd met het PeeWee kattenbakschepje, is het enige wat overblijft een frisse dennengeur!

Wat voor werking heeft de kattenbakvulling?

Deze PeeWee houtkorrels zijn gemaakt van het zaagsel van de Zweedse fijnspar. Ze zijn dus geproduceerd van 100% hernieuwbare grondstoffen en zijn 100% biologisch afbreekbaar. De houtkorrels hebben bovendien de unieke eigenschap dat ze enorm goed vocht opnemen! En niet alleen vocht, ook nare geurtjes.

Omdat er bij het vullen van de kattenbak maar een laagje van 2cm kattenbakvulling nodig is en deze veel minder frequent ververst hoeft te worden, kun je met een zak houtkorrels van 14 liter zeker 4 maanden vooruit.

De Kattenbak Ecodome is een mooie stevige kattenbak inclusief koolstoffilter voor het filteren van nare luchtjes. Door het gestroomlijnde design is hij ook eenvoudig schoon te maken.

Productinformatie:

  • Afmetingen: 66.5 x 48.5 x 46.5cm
  • Verkrijgbaar in de kleuren: Bruin/Ivoor, Zwart & Antraciet/Grijs

Klik hier voor de gebruiksaanwijzing.

Product specificaties

Merk:peewee
Kattentoiletten :Accessoires, Dichte kattenbakken
Referentie:520-50.05
EAN:8718885080711
Schrijf een product review
star
star
star
star
star
I. Soetens28-04-2019

Prima product voor 2 binnenkatten

"Na verhuizing klein behuisd met 2 katten. Eigenlijk geen plaats voor 2 bakken. Deze bak bood door zijn grootte uitkomst van mijn katten en mij! Het tussendoor reinigen en het groot reinigen van de bak is een fluitje van een cent. Poepjes eruit, in de wc en doortrekken maar. Ook het zaagsel kan door het toilet (niet alles in een keer natuurlijk). Ik heb een keer geëxperimenteerd met een andere houtkorrel, maar dat was geen succes. Die absorberen de luchtjes niet zo goed en het zaagsel valt minder goed door de gaatjes. Met mijn 2 katten gaat een zak houtkorrels 6 á 8 weken mee. Klemmetjes zijn wel kwetsbaar (reeds 1 kapot) en deurtje sluit niet op de bak (grote kier), daarom 4 ipv 5 sterren. "

Schrijf uw recensie