Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Kattengedrag & -Training

Heeft je kat gedragsproblemen of wil je je kat trainen? Dan ben je bij ZOO&ZO dierenspeciaalzaak aan het juiste adres.
Wij bieden verschillende hulpmiddelen. Katten kunnen gestrest of angstig zijn. In onze webshop verkopen wij sprays die feromonen bevatten welke kalmerend werken.
Daarnaast bieden wij ook omheiningssystemen en lok- en afweermiddelen. Eén van de lokmiddelen is catnip. Catnip is een sterk ruikend kattenkruid en kun je gebruiken om speeltjes of krabpalen aantrekkelijk te maken.

Ongewenste dieren in de tuin

Wil je er op een diervriendelijke manier voor zorgen dat ongewenste dieren uit jouw tuin blijven? Kies dan voor een omheiningssysteem. Voor een omheiningssysteem ben je bij Zoo&Zo aan het juiste adres. Kijk snel verder en ontdek ons complete aanbod omheiningssystemen.

Een kat in het nauw maakt rare sprongen.

Je eigen kat

Of wil je voorkomen dat jouw kat even snel naar buiten glipt? We hebben verschillende beschermroosters voor de zij- en bovenkant van een kiepraam ter voorkoming dat de kat naar buiten ontsnapt. Om ontsnapping van het terrein tegen te gaan hebben we omheiningssystemen.

Zorg dat je kat niks overkomt en zijn veilige plekje niet verlaat met de omheiningssystemen en veiligheidsartikelen van Zoo&Zo!
Bestel voordelig in onze webshop! Heb je deskundig advies nodig? Wij helpen je graag!