Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Kattenmanden & reismanden

Iedere kat verdient een eigen plekje om zich heerlijk ongestoord terug te trekken. Een poezenmand is hiervoor ideaal en geeft een gevoel van geborgenheid. Echte poezenbazen weten het: geen enkele kartonnen doos of rugtas blijft bespaard, een kat kruipt nu eenmaal graag in een holletje. Omdat een verhuisdoos niet per se decoratief is en omdat we onze kat het beste gunnen, zijn er talloze goede kattenmanden beschikbaar.

Katten houden niet zozeer van kou en verkiezen een donker plekje om in te slapen. Een kattenmand of kattenhuisje biedt jouw ‘little ball of fur’ een fijne plek om te ontspannen.

Ons assortiment kattenmanden

Iedere kat is uniek en de eisen waaraan een kattenbed moet voldoen zijn al minstens net zo divers. Welke kattenmand voor jouw poes het beste is, hangt ook een beetje af van de persoonlijke voorkeur.

Waar de ene poes zweert bij een kattenmand aan de verwarming ofwel radiator hangmat, prefereert de ander een kattenhuisje en een beschutte hoek. Om aan al deze poezige wensen te voldoen, hebben wij een ruime collectie kattenmanden. Bij ons slaag je onder andere voor een:

 •          Hangmat kat / hangmat poes
 •          Rieten kattenmand
 •          Vilten kattenmand
 •          Zachte kattenmand
 •          Ronde kattenmand
 •          Kattenmand vierkant
 •          Kartonnen kattenmand
 •          Design kattenmand
 •          Grote kattenmand
 •          Kleine kattenmand
 •          Kattenmand koffer
 •          Kattenmand op pootjes

Ook vind je bij ons poezenmanden van allerlei bekende merken zoals de Curver kattenmand of een Lief! kattenmand. Een bepaald merk kattenbed voor ogen of ben je er al uit dat het een kattenmand in zwart of juist een kattenmand in grijs moet worden? Maak dan gebruik van onze handige filters en vind de kattenmand waar je naar zoekt!

Een kat in de mand is geen kat in de zak

Bij ZOO&ZO hebben we één missie en dat is om jou en je poezenbeest blij te maken! Naast een uitgebreide webshop hebben wij een fysieke dierenwinkel in Ede die ruim 5000 m² dierenplezier biedt. Kom gezellig langs en laat jezelf verrassen! Niet alleen vind je bij ons alles voor je kat, elke dierenliefhebber kan bij ZOO&ZO het hart ophalen. Van knaagdieren en vogels en van hond tot reptielen; wij hebben voor ieder wat wils.

Je kat ziet dit wellicht anders, maar omdat het leven meer biedt dan languit ontspannen en lekker eten alleen, hebben wij naast kattenmandjes en kattenvoer ook allerlei vermakelijke kattenspeeltjes in ons assortiment.

Een kattenmand kopen met service die niet door de mand valt

Een mooie kattenmand kopen doe je bij ZOO&ZO eenvoudig online. Natuurlijk zien we je ook graag in Ede waar je al die heerlijke pozenmanden in het echt kunt bewonderen. Als je toch online bestelt, profiteer je vanaf €50,- van een gratis levering. Bestel je voor 17:00 uur? Dan maak maar vast plek, want dan heb je jouw kattenbed morgen in huis!