Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Acana kattenvoer

Het merk Acana gaat uit van de filosofie dat katten op basis van hun natuurlijke evolutionaire ontwikkeling gevoed dienen te worden met voornamelijk dierlijke eiwitten. Van nature zijn katten vleeseters. Ze zijn echte jagers en door de fysieke structuur van hun tanden, kiezen, kaken en spijsverteringskanaal kunnen we ze classificeren als carnivoren. Het Acana kattenvoer is dus de juiste voeding voor je kat.

Acana kattenvoer wordt door een familiebedrijf in Alberta (Canada) in een eigen fabriek geproduceerd. Alle ingrediënten zijn duurzaam binnen de lokale regio gefokt en/of gevangen, zijn gekeurd als “geschikt voor menselijke consumptie” en worden iedere dag vers geleverd. Acana's ware passie is het maken van biologische diervoeders die de levens van katten en hun menselijke metgezellen over de hele wereld verbeterd. Dit merk heeft internationaal een zeer goede reputatie en is meerdere keren wereldwijd geprezen om zijn hoge kwaliteit.

Acana kattenbrokjes onderscheidt zich dan ook door het gebruik van een grote variëteit aan verse vlees- en visingrediënten. Dit voer bestaat uit minimaal 60% natuurlijke dierlijke eiwitten van onder andere scharrel kip, kalkoen, hele scharreleieren, zoet- en zeewatervis en lamsvlees. Sommige varianten zelfs voor 70%. Ook de gebruikte groenten en fruit worden geleverd door lokale boerderijen en boomgaarden. Deze voeding bevat geen rijst, tarwe en maïs en is dan ook koolhydraat-arm. Plantaardige toevoegingen voorzien in de natuurlijke behoeften van je kat naar grassen en kruiden. Ze verbeteren de stofwisseling, versterken de organen en dienen als reinigingsmiddelen om het lichaam van je kat van gifstoffen te ontdoen.