Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Applaws kattenvoer

Applaws kattenvoer is een 100% natuurlijke voeding en bevat niets meer dan de ingrediënten die zijn vermeld op de verpakking. Applaws gebruikt geen kleur-, geur- en smaakstoffen en ook geen chemische toevoegingen om het voer op smaak te brengen. Alles wat je in Applaws Kat tegenkomt is 80% vlees en 20 % groente en fruit en een natuurlijke actieve Pro-Biotica. Dus je kat is van binnen net zo gezond als hij er van buiten uitziet.

Katten zijn carnivoren en dus gebouwd om vlees te verteren. Het maag- & darmkanaal van een kat is veel korter dan dat van planteneters zoals koeien en paarden, en zelfs veel korter dan van de mens. Katten verteren dierlijk eiwit van vlees veel beter dan plantaardig eiwit zoals maïs, tarwe en gerst . Daarom hoort dat ook niet in kattenvoer gebruikt te worden. Zij zijn geen normaal onderdeel van de natuurlijke voeding en er is bewezen dat ze heel vaak voor allergieën zorgen. 

Plantaardig eiwit is moeilijk om te zetten in metabolische energie en is een bedreiging voor de lever en de nieren. Graan bevat veel koolhydraten, vlees niet. Koolhydraten verhogen heel sterk de bloedsuikerspiegel en dit leidt tot hyperactiviteit, zenuwachtigheid, etc., en is de allergrootste oorzaak van overgewicht bij katten. Graan in kattenvoeding wordt vooral gebruikt omdat het als grondstof veel goedkoper is dan vlees. Het maakt de brokken groter en de zak voller. Eiwit uit granen, maïs en rijst zijn slecht voor je kat en je zult het in Applaws daarom niet tegenkomen.

Naast de Applaws kattenbrokken heeft Applaws ook een groot assortiment natvoer voor je kat. Applaws natvoer is bij ons verkrijgbaar in blikjes en pouches.