Filter op
Klaar
Filter op
Verberg Filter
Klaar
Soort kattenvoeding
Leeftijd van de kat
Speciale behoefte
Gewicht kattenvoer
Merk

Brit kattenvoer

Ontdek het verrukkelijke kattenvoer van Brit en de verschillende smaken kattenbrokken en het natvoer. Brit heeft verschillende productlijnen voor kittens, volwassen katten, senior katten en katten met speciale behoeften. De gehele Brit Care Cat lijn is hypoallergeen voer. Zo kun je hypoallergeen kattenvoer combineren met speciale behoeften: zoals binnenshuis levend, gesteriliseerd, kittenvoer, dieetvoer of voer speciaal voor kieskeurige katten. 

Meer

Brit kattenvoer

Met het kattenvoer van Brit geef jij je kat precies wat hij of zij nodig heeft. De krokante kattenbrokken en het zachte natvoer smaken verrukkelijk. Dankzij de verschillende productlijnen is er altijd wel een voeding wat bij jouw kat past.

Brit Care Cat
Met het Brit Care Cat assortiment haal je Hypoallergeen voer voor je kat in huis. De krokante brokken zijn erg smaakvol en voedzaam, het is complete voeding. Daarnaast zijn er verschillende varianten voer. Speciaal voor kittens, volwassen katten en senior katten. Daarnaast zijn er diverse brokken speciaal voor katten met speciale wensen. Voor mooi haar, voor binnenkatten, katten met een moeilijke stoelgang, katten met overgewicht, voor gesteriliseerde/gecastreerde katten en er is extra smakelijk voer voor de kieskeurige kat. Kortom: een uitgebreide lijn kattenvoer voor iedere kat. 

Brit Premium
Een mooie collectie kattenvoer van hoge kwaliteit. Ontdek welke smaak het beste bij jouw kat past.

Brit Natvoer
Het Natvoer van Brit is echte verwennerij voor je kat. Het voer is volledig en dankzij het vochtpercentage droogt jouw kat minder snel uit. Daarbij is het ook suikervrij voer: een perfecte voeding voor je kat.