Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Carnilove kattenvoer

Carnilove into the wild kattenvoer is een graanvrije kattenvoeding die jouw kat voorziet in zijn natuurlijke voedingsbehoefte. Het proteïne deel in het kattenvoer heeft een structuur die overeen komt met de natuurlijke prooi en zorgt voor de opname van belangrijke aminozuren voor de kat. Het zorgvuldig uitgeselecteerde wilde vlees is afkomstig van: eend, fazant, kalkoen, lam, rendier en wild zwijn en behoudt de traditionele proteïne selectie van de wilde kat.

Carnilove kat is graan- en aardappelvrij: graan is een veelgebruikt ingrediënt in veel kattenvoedingen. Granen of aardappelen maken echter geen deel uit van de natuurlijke voeding van de kat. De overtollige calorieën die granen bevatten zijn onbruikbaar, lastig te verteren en worden uiteindelijk ook opgeslagen in het lichaam. Dit kan leiden tot overgewicht of eventueel aandoeningen zoals diabetes.

Carnilove into the wild heeft 6 verschillende smaakvarianten, elk afgestemd op de specifieke eisen van je kat. Voor alle katten in iedere levensfase.