Als essentiële winkel zijn wij van ma t/m do geopend tot 19:00, vrijdag tot 20:00 en zaterdag tot 17:00 uur.

Chicopee & Genesis kattenvoer

Chicopee & Genesis kattenvoer

Smakelijk, gezond en kwalitatief: dat is het kattenvoer van onze eigen merken Chicopee & Genesis. De recepten van Chicopee & Genesis kattenvoer zijn van goede kwaliteit en afgestemd op de voedingsbehoeften van jouw kat; in alle levensfases. Chicopee & Genesis kattenvoer bevat geen kunstmatige geur- kleur en smaakstoffen en bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Met het kattenvoer van Chicopee & Genesis weet je zeker dat jouw kat alle voedingsstoffen binnen krijgt die hij of zij nodig heeft!

Meer
per pagina

Soorten Chicopee & Genesis kattenvoer

Kattenvoer van Chicopee & Genesis is verkrijgbaar in verschillende smaakvarianten, waaronder; kip, lam en zalm. Ook is het kattenvoer van Chicopee & Genesis afgestemd op de speciale behoeften van katten zoals een indoor- of juist outdoorkat. Daarnaast is er speciaal kattenvoer van Chicopee & Genesis voor katten met huidproblemen of maag- en darmproblemen. Zelfs voor ex katers is er kattenvoer waarvan de PH waarde lager is zodat deze katten minder last krijgen van blaasproblemen. Al het Chicopee & Genesis kattenvoer is verkrijgbaar van kitten tot senior.

Alles op het gebied van kattenvoer bij ZOO&ZO

Bij ZOO&ZO in Ede hebben wij een ruim assortiment kattenvoer. Daarnaast vind je bij ZOO&ZO ruim 5000m2 aan beleving, zeker de moeite waard om eens langs te komen!

Naast Chicopee & Genesis kattenvoer kun je bij ons ook terecht voor:

Bestel jouw Chicopee & Genesis kattenvoer bij ZOO&ZO

Je kunt in onze fysieke winkel in Ede alles op het gebied van katten en kattenvoer vinden. Daarnaast zijn wij ook jouw katten webshop. Bij besteding vanaf €50,- worden jouw kattenspullen namelijk al gratis verzonden! Bestel jouw Chicopee of Genesis kattenvoer vandaag nog of kom een keertje langs!

We helpen je graag verder!

Al je benodigdheden van kattenvoer tot kattenmanden koop je op één plek bij ZOO&ZO, ideaal! Nog niet gevonden welk kattenvoer je zoekt? Bij vragen of opmerkingen over ons assortiment kattenvoer kun je ons (tijdens openingstijden) altijd bereiken op 0318-693078 of via info@zoo-enzo.nl, onze deskundige medewerkers helpen je graag!