Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Dr.Clauders kattenvoer

Dr. Clauder's heeft een heel ruim assortiment. Dr. Clauder's kattenvoer is afgestemd op de individuele behoefte van jouw kat en zorgt voor een lang en vitaal leven van de kat.

Dr. Clauder's kattenvoer voor gevoelige katten

De receptuur van Dr. Clauder’s kattenvoer, op basis van vers gevogelte met taurine, zal ook jouw fijnproever volledig overtuigen. Heb jij een kieskeurige kat? Dan is Dr. Clauder’s kattenvoer dus echt iets voor jouw kat. Optimaal samengestelde grondstoffen, in combinatie met uitgebalanceerde voedings- en werkzame stoffen, zorgen voor een optimale urine pH-waarde en kunnen op deze manier nierstenen voorkomen. Dr Clauder’s wordt geproduceerd zonder tarwe, om eventuele intolerantie te voorkomen. Het kattenvoer van Dr. Clauder’s is dus ook geschikt voor gevoelige katten.

Dr. Clauder's Premium Kattenvoer Indoor

Deze kattenbrokken van Dr. Clauder's zijn speciaal voor katten die voornamelijk binnenshuis leven. Katten die buiten leven hebben een veel energierijker kattenvoer nodig dan katten die binnen leven. Buitenkatten zijn over het algemeen actiever en hun energie is dan ook sneller op. Daarom is Dr. Clauder’s Indoor kattenvoer perfect voor de binnen kat.

Dr. Clauder's Premium Kattenvoer Outdoor

Deze kattenbrokken van Dr. Clauder's zijn speciaal voor katten die voornamelijk buitenshuis leven. Katten die buiten leven hebben veel energierijker kattenvoer nodig dan katten die binnen leven. Buitenkatten zijn over het algemeen actiever en hun energie is dan ook sneller op. Deze hoogwaardige en complete voeding van Dr. Clauder’s voor buiten katten is dus zo aangepast aan het actieve leven van de buiten kat. Dit kattenvoer van Dr. Clauder’s is licht verteerbaar.

Dr. Clauder’s Pre-biotics kattenvoer

Dr. Clauder’s Pre-biotics is een hoogwaardige premium natvoeding geschikt voor volwassen katten. Pre-Biotics ondersteund een optimale darmflora van jouw kat. Dit kattenvoer van Dr. Clauder’s beschikt over 96% vleesaandeel. Het is een hoogwaardige premium-volledige voeding, voor een uitgebalanceerde afgestemde en gezonde voeding. Daarnaast is er de Selected Pearls: de fijnste selectie van uitgekozen vleessoorten voor fijnproevers. Een buitengewone veelzijdige smaak kattenvoeding met uitstekende toevoegingen. Een samenstelling met plantaardige koolhydraten ondersteunt de prebiotische werking van dit Dr. Clauder’s kattenvoer.

Dr. Clauder's Kattenvoer Sterilised / Light / Senior

Dr. Clauder's Kattenvoer Sterilised / Light / Senior is een complete voeding voor volwassen katten. Dit kattenvoer van Dr. Clauder’s kan gegeven worden aan katten vanaf 8 jaar, de wat oudere katten dus. Daarnaast kan dit kattenvoer van Dr. Clauder’s perfect worden gegeven aan katten welke overgewicht hebben. Katten die gecastreerd zijn hebben meer aanleg om aan te komen en daarom is deze voeding ook voor zulke katten zeer geschikt! Daarnaast bevat dit kattenvoer taurine wat oog- en hartproblemen voorkomt.

Dr. Clauders Kattenvoer Adult Grainfree

Dr. Clauders Adult Grainfree kattenvoer is een complete voeding voor volwassen katten van 1 jaar tot ongeveer 8 jaar oud. Deze kattenvoeding van Dr. Clauder’s is graanvrij waardoor dit dieet ideaal is voor katten met een gevoelig maag- darmstelsel. Dit kattenvoer heeft een hoog gehalte aan vlees. Ook dit Dr. Clauder’s kattenvoer heeft als extra ingrediënt taurine, wat oog- en hartproblemen voorkomt. Dit kattenvoer van Dr. Clauder’s is optimaal samengesteld met grondstoffen in combinatie met uitgebalanceerde voedingsstoffen, dit zorgt voor een optimale pH-waarde om blaasstenen te voorkomen.

Dr. Clauder's Premium Kattenvoer Kitten

Het Premium Kattenvoer Kitten van Dr. Clauder's is een hoogwaardige voeding speciaal voor kittens tot 1 jaar. Dit voer voor kittens bevordert de groei en is een goede basis voor de gezondheid van jouw kitten. Dr. Clauder’s  kitten heeft een goede balans van voedings- en werkingsstoffen. Zo groeien kittens op tot gezonde katten met een goede weerstand. Ook kan deze voeding van Dr. Clauder’s gegeven worden als extra ondersteuning van de kattenmoeder tijdens drachtigheid en lactatie. Dr. Clauder’s kitten heeft een optimaal eiwitgehalte voor een gezonde groei en sterke botten. Daarnaast zorgt Dr. Clauder’s kitten voor een optimale verteerbaarheid door ingrediënten van goede kwaliteit. Met Dr. Clauder’s zorg je voor een gezonde levensstart en ontwikkeling van jouw kitten!

Koop jouw Dr. Clauders kattenvoer bij ZOO&ZO!

Vanzelfsprekend hebben wij bij ZOO&ZO een ruim assortiment Dr. Clauder’s kattenvoer. Bestel jouw Dr. Clauder’s kattenvoer gemakkelijk en voordelig in onze webshop. Of kom naar onze dierenwinkel in Ede voor een ruim assortiment Dr. Clauder’s kattenvoer.