Als essentiële winkel zijn wij van ma t/m do geopend tot 19:00, vrijdag tot 20:00 en zaterdag tot 17:00 uur.
Filter op
Klaar
Filter op
Verberg Filter

Dr.Clauders kattenvoer

Dr. Clauders kattenvoer heeft voer wat speciaal afgestemd is op de behoeftes van iedere kat. Het ruime assortiment aan producten geven je een ruime keuze aan kattenvoer. 

Meer

Dr. Clauder's is een Super Premium droogvoer dat voldoet aan de hoogste eisen voor kattenvoer. Best Choice kattenvoer van Dr. Clauder's heeft een compleet assortiment voor alle leeftijden, maar ook speciale voedingen voor katten met overgewicht, gesteriliseerde katten, gevoelige huid/vacht of spijsvertering. Dr. Clauders kattenvoer is afgestemd op de individuele behoefte van je kat en zorgt voor een lang en vitaal leven van je kat.

De receptuur van Dr. Clauders kattenvoer, op basis van vers gevogelte met taurine, zal ook je fijnproever volledig overtuigen. Heb jij een kieskeurige kat? Dan is Dr. Clauders kattenvoer dus echt iets voor jouw kat. Optimaal samengestelde grondstoffen, in combinatie met uitgebalanceerde voedings- en werkzame stoffen, zorgen voor een optimale urine pH waarde en kunnen op deze manier nierstenen voorkomen. Dr Clauder’s wordt geproduceerd zonder tarwe, om eventuele intolerantie te voorkomen. Het is dus ook geschikt voor gevoelige katten.