Filter op
Klaar
Filter op

Genesis Kattenvoer

Het Genesis kattenvoer is natuurlijk en Holistisch Kattenvoer: het originele recept komt vanuit de behoeften van wilde katten! In het wild eten katten voornamelijk vlees en vis maar daarnaast eten ze ook fruit groentes en bessen. Genesis Pure Cat heeft hier rekening mee gehouden en de samenstelling van de producten en bevat 70% dierlijke eiwitten en 30% groenten, fruit of bessen. In geen enkel product van Genesis zul je graan tegen komen. Met het Genesis kattenvoer heb je dus het beste voer voor je kat.

Genesis Pure kattenvoer is speciaal afgestemd op de behoeften van jouw kat. Ook voor katten met speciale behoeften is er een kattenvoeding die de welzijn van je kat ondersteunt.

Genesis Pure Kattenvoer

Genesis Ultra Premium Pet Food is een uitgebalanceerde voeding van hoge kwaliteit en zodanig geproduceerd dat het de spieren sterk maakt en het gehele skelet van je huisdier sterk en gezond houdt. Dit is belangrijk omdat het op deze wijze de organen steun geeft en deze in staat stelt om het werk naar behoren te doen. Daarnaast helpt het om het immuun systeem effectief te laten werken en dat resulteert weer in een lange, gezondere levensduur van je kat! Genesis kat is dus een goede voeding voor je kat.

Genesis Ultra Premium kattenvoer heeft onder andere de volgende uitwerkingen:

  • Hersenen en goed zicht
  • Bescherming van het immuunsysteem
  • Ondersteuning van het urinaire systeem
  • Stabilisering van het maag-darm kanaal
  • Metabolische energie
  • Goede mondhygiëne
  • Sterke gewrichten en beweegbaarheid
  • Gezonde huid & Vacht
  • Een goede eetbaarheid

Genesis Ultra Premium kattenvoer levert topkwaliteit tot in de puntjes! Geeft je deze voeding aan je dier, uiteraard vergezeld met jouw zorg en liefde, dan heb je de beste combinatie voor een gelukkig leven met en voor jouw trouwe metgezel!

Het Holistische Genesis Pure kattenvoer is speciaal afgestemd op de behoeften van jouw kat. Ook voor katten met speciale behoeften is er een kattenvoeding die de welzijn van je kat ondersteunt.

Speciaal voor je kitten of je zwangere en zogende kat. Met de hoge voedingswaarde en energie concentratie in het Genesis kittenvoer ondersteun je de groei van de kittens.

Het Genesis Pure Cat Adult kattenvoer zit vol met kwalitatief hoogwaardige en vooral gezonde dierlijke eiwitbronnen gekozen, zoals verse kwartels, verse kip en verse eend. Deze zorgen voor vitale eiwit bouwstenen voor de nodige kracht en uithoudingsvermogen van je volwassen kat.

Het Genesis Pure Cat Hair & Skin kattenvoer is speciaal voor katten met een gevoelige huid en vacht. De hoge kwaliteit zalmolie zorgt ervoor dat je kat een mooie zachte en glanzende vacht zal krijgen..

Heb je een gevoelige kat? Dan is het Genesis Pure Cat Sensitive kattenvoer zeer geschikt voor jouw pluizige vriend. Deze kattenbrokken zijn namelijk speciaal voor katten die snel gevoelig zijn voor bepaalde voedingen en voedingsstoffen en snel last krijgen van hun maag en darmen.

Heeft jouw kat problemen met zijn of haar urinewegen? Genesis Pure Cat Urinary kattenvoer ondersteunt je kat hierin.