Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Orijen kattenvoer

ORIJEN kat is een biologische kattenvoeding en geproduceerd in Canada. Het bevat extra vlees, het is voeding zoals moedernatuur het bedoeld heeft!

Katten hebben behoefte aan voer uitsluitend op basis van (vers) vlees en (verse) vis. ORIJEN bestaat voor 80% uit vlees en vis, 20% uit groenten, fruit en kruiden en 0% uit granen, aardappel, bietenpulp of andere onnodige ballaststoffen.

Het voedsel wordt bereid met grote hoeveelheden en variaties van ingrediënten gelijk aan wat een voorouder van de kat in de natuur zou eten. Dit inclusief hoogwaardige lever, pens en kraakbeen en zonder glychemische granen en plantaardige eiwitten (aardappel) welke nauwelijks voorkomen in de natuurlijke voeding.

 De 5 kenmerken van ORIJEN:


Rijk en gevarieerd met onderdelen van het totale (prooi) dier
In de natuur leven katten van een grote verscheidenheid aan dieren, daarom is ORIJEN bereid van spiervlees, orgaanvlees en kraakbeen van scharrel pluimvee, scharrel roodvlees en in het wild gevangen vis – alles dagelijks vers geleverd.

Vlees en eiwitrijk
Geëvolueerd als carnivoren gedijen katten het beste op een maaltijd rijk aan dierlijke eiwitten, daarom wordt ORIJEN bereid met 75-80 % vlees en vis ingrediënten zoals moedernatuur het voor hen bedoeld heeft.

Laag glychemisch en beperkt aantal koolhydraten
De natuurlijke voeding bevat beperkt of geen koolhydraten. Daarom gebruikt ORIJEN geen snelle koolhydraten (zoals granen, aardappelen, bietenpulp, rijst e.d.) maar laag glychemische groenten en fruit zoals linzen en kikkererwten.

Met vers fruit, groenten en bessen.
In plaats van granen (tarwe, gerst, mais, rijst e.d.) en/of aardappel welke een negatieve invloed hebben op de bloedsuikerspiegel wordt ORIJEN bereid met groenten, fruit en bessen welke zorgen voor vezels en anti-oxidanten in de meest natuurlijke vorm.

Botanische toevoegingen helpen het lichaam en de geest te versterken
Om te voorzien in de natuurlijke behoefte van kat aan botanische onderdelen ter ondersteuning van de stofwisseling, het versterken van de organen en als hulp het lichaam te reinigen van giftige stoffen.

ORIJEN kattenvoer is geschikt voor alle katten, ongeacht het ras of de grootte.