Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Profine kattenvoer

Op basis van de meest recente onderzoeken naar gezonde diervoeding maakt Profine het voer van onder andere aardappel, tomaat en maïs in plaats van tarwe. In combinatie met heerlijke vlees- en vissmaken zijn de kattenbrokken onweerstaanbaar! 

Het beste kattenvoer bestellen? Profine maakt kwalitatieve kattenbrokken voor alle katten, ongeacht de voedingsbehoefte. Zo heeft Profine dieet kattenvoer, kattenvoer voor binnenpoezen, voor langharige katten en voor kittens. 

Het kattenvoer van Profine is gemaakt zonder graan. Dit ingrediënt wordt vaak als vulmiddel gebruikt in diervoeding, terwijl veel dieren helemaal niet gewend zijn om graanproducten te eten. Om zo dicht mogelijk bij het natuurlijke voedingspatroon van de kat te blijven, heeft Profine geen graan maar aardappel, tomaat en maïs verwerkt in haar kattenbrokken. Zo is de voeding nog steeds natuurlijk, maar een stuk beter te verteren. 

Profine kattenvoer bestellen

Profine heeft verschillende lijnen voor katten met speciale behoeften:

PROFINE STERILISED

Dit kattenvoer is speciaal ontwikkeld voor gesteriliseerde, volwassen katten. Sterlised kattenbrokken zijn goed voor het hart en zenuwstelsel van je kat. Daarnaast dragen de bestanddelen van dit voer bij aan een gezonde, glanzende vacht en een sterke weerstand.

PROFINE ADULT LIGHT

Heeft je kat last van overgewicht? Profine Adult Light is ontwikkeld voor katten die moeten afvallen. Met deze light kattenbrokken kan je kat heerlijk blijven genieten van elke maaltijd, terwijl hij door de voeding op gewicht blijft of afvalt.

PROFINE DERMA ADULT 

Deze kattenbrokken zijn zeer geschikt voor katten met lang- of halflang haar, zoals Perzen, Main Coons, Ragdolls, Turkse Angora's en de Noorse Boskatten. 

PROFINE INDOOR ADULT

Katten die hun leven lang binnenshuis leven, hebben een andere voedingsbehoefte dan katten die geregeld op stap gaan. Profine Indoor Adult is specifiek samengesteld voor deze katten. De samenstelling van deze kattenbrokken is afgesteld op de verminderde lichaamsbeweging en het andere eetpatroon.

PROFINE KITTEN

Kittens zijn nog volop in de groei. Om je kleine katje te ondersteunen bij zijn weg naar volwassenheid, heeft hij het beste voer nodig dat is afgesteld op zijn specifieke voedingsbehoefte. 

PROFINE ORIGINAL ADULT

Dit kattenvoer voor volwassen katten is geschikt voor vrijwel alle katten die geen speciale voedingsbehoefte hebben. Gemaakt van ingrediënten van hoge kwaliteit en boordevol proteïnen en gezonde vetten.

De kattenbrokken van Profine zijn verkrijgbaar in heerlijke smaken zoals zalm, lam, kip en kalkoen. Er zit dus ongetwijfeld een smaak tussen waar jouw viervoeter gek op is!