Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Purina One kattenvoer

Een gelukkige en gezonde kat, dat is wat we allemaal willen. Volgens de experts van Purina One begint zichtbare gezondheid van binnen, met het juiste voer. De producten van Purina ONE zijn speciaal ontwikkeld door onze voedingsdeskundigen en dierenartsen om je kat te ondersteunen in elke fase van haar leven. Naarmate je kat ouder wordt en haar levensstijl en conditie veranderen, krijgt zij ook andere behoeften voor haar voeding. U vindt zeker de Purina ONE maaltijd die het beste past bij de behoeften van u en je kat.

Bifensis
De Purina One Bifensis-formule helpt de gezondheid van je kat van binnen én buiten te ondersteunen. Hoe dit werkt? Zodra je kat de heerlijke brokjes eet, worden de met hitte behandelde Bifenis-lactobacilli en essentiële omega 6-vetzuren in de darmen vrijgegeven. Het is wetenschappelijk bewezen dat dit het immuunsysteem in de darmen stimuleert. Dit zorgt er voor dat de natuurlijke aanmaak van de antilichamen van de kat ondersteund wordt. Deze antilichamen voorkomen ziektes en infecties, de darmflora van je kat is dus gezond. Daarnaast zorgen de Omega 6-vetzuren voor een gezonde huid en een glanzende vacht. 

Omdat iedere kat anders is, hebben de dierenartsen van Purina verschillende formules gemaakt die speciaal zijn aangepast voor de behoeften van elke kat.

Junior
Kittens hebben vaak wat meer ondersteuning nodig. Ze zijn actief, groeien en leren iedere dag nieuwe dingen. Het Purina One kittenvoer ondersteunt de ontwikkeling, de spieren en het gezichtsvermogen. Ook geschikt voor drachtige en zogende katten. 

Adult
Het Purina One Adult kattenvoer ondersteunt de spijsvertering, de urinewegen en helpt sterke en gezonde botten te behouden.

Senior
Als je kat 7 jaar of ouder is, dan veranderd het lichaam van je kat en worden sommige vitale functies minder. Het Purina One Senior kattenvoer helpt dit proces te vertragen én geeft extra ondersteuning aan de nieren.

Sensitive
Sommige volwassen katten hebben een gevoelige spijsvertering. Het Purina One Sensetive kattenvoer zorgt voor stevige ontlasting, minder geur en is snel verteerbaar. Het bevalt minder eiwitbronnen.

Sterilcat
Na een sterilisatie of castratie veranderen de hormonen in het lichaam van je kat. Hierdoor ervaren sommige katten problemen met de urinewegen, de stofwisseling en komen ze aan. Het Purina One Sterilcat kattenvoer helpt deze problemen te verminderen.

Urinary Care
Sommige katten hebben wat moeilijkheden met de urinewegen. Purina One Urinary Care zorgt voor een goede gezondheid van de nieren en de urinewegen.

Indoor
Leeft je kat binnenshuis? Dan heeft hij minder beweging en besteed hij meer tijd aan het verzorgen van de vacht. Het Purina One Indoor kattenvoer helpt haarballen te voorkomen.