Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Versele-Laga kattenvoer

De lijn Lara van Versele-Laga kattenvoer is een lijn met uitsluitend complete kattenvoeding voor jonge, volwassen en oudere katten. Versele-Laga Lara kattenvoer bestaat uit licht verteerbare krokante brokjes in de smaken gevogelte, vlees en vis. Het kattenvoer van Versele-Laga Lara is een complete, uitgebalanceerde en smakelijke kattenvoeding met een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Van het kattenvoer van Versele-Laga zal jouw kat absoluut smullen!

Versele-Laga Lara kattenvoer voor volwassen katten

Versele-Laga Lara kattenvoer bied voor volwassen katten onder andere voeding met rundvlees voorzien van veel eiwitten, calcium, vitaminen en mineralen. Voor actieve volwassen katten is er voeding met vis. Het kattenvoer van Versele-Laga Lara geeft energie en is zeer smakelijk. Voor katten welke van gevogelte houden is er een kattenvoeding met kip- eend- of kalkoenvlees wat zorgt voor een goede lichamelijke conditie. Daarnaast heeft Versele-Laga Lara kattenvoer met lamsvlees.

Speciaal kattenvoer van Versele-Laga Lara

Voor echte binnenkatten is er kattenvoer van Versele-Laga Lara met veel vitaminen en mineralen. Deze kattenvoeding voorkomt het ontstaan van haarballen. Voor gesteriliseerde katten is er voeding welke gewichtsproblemen voorkomt vanwege een beperkt vetgehalte en veel plantaardige vezels. Voor katten met nierproblemen heeft Versele-Laga Lara kattenvoer welke blaasgruis verhelpt. Ook voor kittens tot 1 jaar is er een speciale kattenvoeding van Versele-Laga Lara met kip welke de botten en spieren versterkt. Daarnaast heeft Versele-Laga voor oudere katten kattenvoer met veel vitaminen en mineralen die het gewicht en de conditie op peil houden.

Opti Life kattenvoer van Versele-Laga 

De lijn Opti Life van Versele-Laga kattenvoer is een heerlijke en evenwichtige maaltijd voor jouw kat. Versele-Laga Opti Life bied katten alle essentiële voedingsstoffen om fit en gezond te blijven. Versele-Laga Opti Life is hoog in dierlijke eiwitten (90%) en laag in koolhydraten. Omdat Opti Life van Versele-Laga graanvrij is, zijn de risico’s op overgevoelige reacties beperkt, dus ideaal voor katten met een gevoelige spijsvertering! De lijn Opti Life van Versele-Laga is ontwikkeld door voedingsexperts en dierenartsen en bied aandacht voor alle levensstadia van jouw kat.

Versele-Laga Opti Life zit vol pure ingrediënten

De kat is van nature een carnivoor, bij Versele-Laga begrijpen ze dat en dit resulteerde in de lijn Opti Life. Opti Life van Versele-Laga is een heerlijke en evenwichtige kattenbrok, aangepast aan de nutritionele noden van katten. Versele-Laga Opti Life is een complete, gebalanceerde en kwalitatieve kattenvoeding. Katten smullen niet alleen van vlees omdat ze dat lekker vinden, het is een biologische noodzaak, omdat ze van zichzelf geen essentiële aminozuren en vitaminen kunnen aanmaken. Door vis en vlees te eten krijgen ze deze voedingsstoffen wél binnen en daarom bestaat Versele-Laga Opti Life voor 90% uit dierlijke eiwitten. Ook taurine en arginine zijn onmisbare stoffen welke in vlees en vis terug te vinden zijn. Deze stoffen zorgen voor een glanzende vacht, een hart in topconditie en een gezond zenuwstelsel. In tegenstelling tot vlees zijn koolhydraten een stuk slechter verteerbaar. Daarom is Opti Life van Versele-Laga graanvrij en laag in koolhydraten, zo ondersteun je de spijsvertering van jouw kat zo goed mogelijk. Katten zijn echte lekkerbekken en daarom ontwikkelde Opti Life van Versele-Laga een heerlijke, volwaardige brok met pure kip of zalm. Je kat zal ervan smullen!          

Ruim assortiment Versele-Laga Lara en Opti Life kattenvoer bij ZOO&ZO

Vanzelfsprekend bieden wij een ruim assortiment Versele-Laga Lara en Opti Life kattenvoer aan bij ZOO&ZO. Bestel jouw Versele-Laga kattenvoer gemakkelijk in onze webshop of kom naar onze dierenwinkel in Ede. Op zoek naar andere kattenvoeding? Bij ZOO&ZO vind je ook een ruim assortiment kattenvoer van diverse andere merken. Vraag onze deskundige medewerkers gerust om advies voor het beste kattenvoer voor jouw kat.