Krabpalen

Een krabpaal of krabton voor je kat. ZOO&ZO heeft er genoeg! Prachtige kattenmeubels voor kleine en grote katten, van mooie kwaliteit én voordelig in prijs. Want of je nu een kleine goedkope kattenpaal of grote krabpaal wilt kopen, krabpaal aanbiedingen en acties genoeg. Online en in de winkel.

Krabpaal kopen? Kies uit onze mooie selectie. Van eenvoudig model tot ware krabpaal villa’s voor je kat. Goedkoop!

  

per pagina

Krabpalen in alle soorten – ook grote krapbalen

Is een kleine kattenkrabpaal goed genoeg of wil je liever een extra stevige grote krabpaal voor grote katten? Keus genoeg! Wij hebben hele hoge kattenpalen met 3 verdiepingen én krabton inclusief... Zelfs plafond krabpalen die je op maat kunt stellen tot aan de hoogte van jouw plafond!

Bekijk hier onze selectie grote krabpalenkrabtonnen en krabplanken.

ZOO&ZO helpt je bij je keuze. Gebruik de selectiefilters om bijvoorbeeld een houten krabpaal te bekijken, een grijze krabpaal of zwarte krabpaal. Of heb je voorkeur voor een bepaald merk? Selecteer bijvoorbeeld op een Trixie krabpaal of katten krabpalen van Lief!

Krabpaal met speeltjes voor een blije kat

Alles voor een gezonde blije kat of poes. Én een tevreden baasje. Daarom is een meubel waaraan katten mogen krabben ideaal. Het hout of sisal houdt de nagels scherp, je kat heeft een ‘eigen’ plek in de woonkamer en een krabpaal geeft ze extra uitdaging om te spelen. Of om te slapen, want er zijn zelfs kattenpalen met een hangmat. Hopelijk laat je kat de bank nu met rust. 

Katten krabpaal aanbieding

Bij ZOO&ZO willen wij het beste voor je kat. Onze medewerkers kiezen het assortiment dan ook met zorg uit. Kwaliteit is belangrijk, maar ook de prijs. Onze krabpalen, krabtonnen en andere krabmeubels bieden wij aan tegen zeer gunstige prijzen. In de online webshop en in de winkel. Verder hebben wij ze goedkoop aan. Je vindt de kattenpaal en krabpaal aanbiedingen hier op deze pagina.

Goedkope Krabpaal kopen

Ons voordelige krabpalen assortiment kun je eenvoudig online bestellen in de webshop.
Je kunt filteren op hoogte, merk, materiaal en kleur. Naast kattenpalen hebben wij ook de welbekende en zeer populaire krabton (met en zonder speeltjes) en kun je bij ons een krabmat, krabplank of één van onze andere krabmeubels vinden. 

Is je krabpaal op voorraad? Wij verzenden direct (bestellingen tot 17:00 uur) en gratis bij orders vanaf €50,-
Bestellen in onze online dierenwinkel? Afhalen in Ede kan ook!

Dé dierenwinkel voor je kat

ZOO&ZO in Ede is de grootste dierenwinkel van Nederland! Een bijzondere dierenwinkel met 5000m2 (!) aan beleving. Wij hebben alles wat nodig is voor een goede verzorging van je kat. Kom ook langs voor knaagdieren, konijnen, vogels, vissen en alles voor je hond.

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in de verzorging van huisdieren. Zij helpen je graag. Kom naar de winkel of neem nu contact op voor direct advies!