Filter op
Klaar
Filter op
Verberg Filter

Grote krabpalen

Grote krabpalen in extra hoge uitvoering vanaf 1,5 meter. Je vindt ze hier bij ZOO&ZO. Gunstig in prijs, óók aanbiedingen! Online en in de dierenwinkel. Een grote krabpaal voor je kat hebben wij in meerdere modellen: hoge krabpalen, plafond krabpalen en grote kattenpalen die bovendien extra breed zijn. Heb je een grote kat? Bekijk de selectie krabpalen voor grote katten. Klimmen, krabben, slapen en spelen maar!
Liever een kleinere krabpaal? Ga dan naar ons complete krabpaal assortiment. 

per pagina

Krabpaal groot - ook hoge plafond krabpalen

Onze grote krabpalen zijn extra uitdagende kattenmeubels voor je kat. Deze kattenpalen hebben volop hoogteverschillen, plateaus en verdiepingen om heen en weer te springen. Sommige zijn helemaal dicht, dit zijn de krabtonnen. Of kies voor een kattenpaal met hangmat of trappetje! Klimmen en klauteren, ze kunnen het naar hartenlust op onze mooie hoge krabpalen.

De grote plafond krabpalen zijn extra stevig. Deze krabpalen klem je namelijk rotsvast tussen vloer en plafond. Op deze manier past de krabpaal in elke ruimte en is de hoge krabpaal stevig genoeg. Ook voor meerdere katten of poezen.

Grote krabpaal kopen online

Of je nu voor een grote, hoge of kleine krabpaal kiest, ZOO&ZO is scherp in prijs. Bovendien hebben wij altijd wel krabpaal aanbiedingen. Een krabpaal voor je kat bestel je snel en eenvoudig online. De meesten leveren wij uit voorraad, bekijk de leverspecificaties op de kattenpaal productpagina’s.
Grote krabpaal kopen? Bestellingen uit voorraad verzenden wij direct (bestellingen tot 17:00 uur). Bezorgen is gratis bij orders vanaf €50,-

Dé dierenwinkel voor je kat

ZOO&ZO heeft niet alleen krabpalen voor je kat. Wij hebben alle soorten speeltjes voor blije katten. Kattenspeeltjes (van bal tot muis), maar ook kattenvoer, kattenmanden en kattenbakken. Alles voor blije én gezonde katten.

ZOO&ZO in Ede is de grootste dierenwinkel van Nederland! Een bijzondere dierenwinkel met 5000m2 (!) aan beleving. Wij hebben alles wat nodig is voor een goede verzorging van je kat. Kom ook langs voor knaagdieren, konijnen, vogels, vissen en alles voor je hond.

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in de verzorging van huisdieren. Zij helpen je graag. Vraag advies of bestel nu direct online!