Ebi Krabpaal Kingdom Elite is een grote en zeer luxe uitgevoerde krabpaal met... Lees meer

Ebi Krabpaal Kingdom Elite Wit

5 tot 10 werkdagen levertijd*
Verzendkosten € 35,00 binnen Nederland

475,00 840,95

Ebi Krabpaal Kingdom Elite is een grote en zeer luxe uitgevoerde krabpaal met bevestigingsmogelijkheid tegen het plafond. Deze krabpaal heeft veel te bieden: de vier grote ligplateaus, de dik gestoffeerde sofa, de riante rustplaats, de hangmat en de speeltunnel zorgen er voor dat uw katten volop de ruimte hebben. Een lang touw (ø7 x 130cm) tussen het boven- en onderplateau nodigt uw katten uit om te spelen en te klimmen. Op de bodemplaat bevindt zich een boogvorminge speelborstel (van sisal) die geschikt is om aan vast te klampen, tegen te kroelen, aan te hangen of te krabben.

Door de plafondbevestiging (hoogte verstelbaar: 240 tot 265cm) is de stabiliteit van de krabpaal gewaarborgd. De met pluche beklede huls zorgt er voor dat de klemschroef niet zichtbaar is. De binnenkant van de rustplaats is met pluche bekleed. De bodemplaat is aan de onderzijde voorzien van vilt en rondom eveneens met pluche bekleed. De rubberen voetjes zorgen er voor dat uw vloer krasvrij blijft.

De krabpaal beschikt over extra dikke sisal stammen (ø12cm) met ABS huls. Extra dik sisal (10mm). Het geheel verlijmde sisal is extra sterk doordat deze strak omwikkeld en verfijnd afgewerkt is. Door de gehanteerde pluchekwaliteit van maarliefst 880g/m² is dit krabmeubel een elegante verschijning. Hoogwaardige afwerking en op schadelijke stoffen getest. Eenvoudige montage door stap-voor-stap bouwtekening. Ook zeer geschikt voor grotere kattenrassen.

Afmeting: 76 x 56 x 240 - 265cm

Doorsnede: 12cm

Product specificaties

Merk:EBI
Kleur :Zwart, Wit
Diameter krabpaal / krabton :12cm
Hoogte Krabpaal :+ 150cm
Materiaal :Sisal
Referentie:431/410059
EAN:4047059410059
Schrijf een product review

Schrijf uw recensie