Ebi Krabpaal Palace Elite is een grote en zeer luxe uitgevoerde krabpaal met veel speel, slaap... Lees meer

Ebi Krabpaal Palace Elite Bruin

5 tot 10 werkdagen levertijd*
Verzendkosten € 35,00 binnen Nederland

729,00 748,95

Ebi Krabpaal Palace Elite is een grote en zeer luxe uitgevoerde krabpaal met veel speel, slaap en krabgelegenheid. Dit kamervullende krabmeubel heeft enorm veel te bieden: de zes riante ligplateaus, de twee grote rustplaatsen en de XL hangmat zorgen er voor dat uw katten volop de ruimte hebben.

Het riante plateau op de 1e etage is te betreden via een met pluche beklede trap met 4 treden. Deze treden zijn omwikkeld met sisal. Alle elf verticale sisal stammen hebben een doorsnede van 15cm en sisaldikte van 10mm.

Ter vergroting van het speelplezier ontvangt u eveneens drie speelhengeltjes, deze zijn te bevestigen aan een sisalstam op een plaats naar keuze. Het speeltouw, bevestigd aan de onderzijde van het tweede ligplateau, nodigt uw katten uit om te spelen en te klimmen.

De binnenkant van beide rustplaatsen zijn volledig met pluche bekleed. De bodemplaat is aan de onderzijde voorzien van vilt en eveneens rondom met pluche bekleed. De rubberen voetjes zorgen er voor dat uw vloer krasvrij blijft.

De krabpaal beschikt over extra dikke sisal stammen (ø15cm) met ABS huls. Het geheel verlijmde sisal is extra sterk doordat deze strak omwikkeld en verfijnd afgewerkt is. Door de gehanteerde pluchekwaliteit van 880g/m² is dit krabmeubel een elegante verschijning.

Hoogwaardige afwerking en op schadelijke stoffen getest. Eenvoudige montage door stap-voor-stap bouwtekening. Ook zeer geschikt voor grotere kattenrassen.

Afmeting: 160 x 50 x 183cm
Doorsnede: 15cm

Product specificaties

Merk:EBI
Diameter krabpaal / krabton :15cm
Hoogte Krabpaal :+ 150cm
Kleur :Bruin
Materiaal :Sisal
Referentie:431/410080
EAN:4047059410080
Schrijf een product review

Schrijf uw recensie