Ebi Comfort Tree Kingdom Zwart is een mooie robuuste krabpaal voor uw kat. De krabpaal heeft een... Lees meer

Krabpaal Ebi Comfort Tree Kingdom Zwart

5 tot 10 werkdagen levertijd*
Verzendkosten € 35,00 binnen Nederland

289,95 468,95

Ebi Comfort Tree Kingdom Zwart is een mooie robuuste krabpaal voor uw kat. De krabpaal heeft een bevestigingsmogelijkheid tegen het plafond. Deze krabpaal is speciaal ontworpen voor grote rassen zoals de Maine Coone, Noorse Boskat of Ragdoll.

De krabpaal bestaat uit vier grote ligplateaus, een gestoffeerde sofa, de riante rustplaats, de hangmat en de speeltunnel zorgen er voor dat uw katten volop de ruimte hebben. Een lang touw (ø7 x 130cm) tussen het boven- en onderplateau nodigt uw katten uit om te spelen en te klimmen. Op de bodemplaat bevindt zich een boogvorminge speelborstel (van sisal) die geschikt is om aan vast te klampen, tegen te kroelen, aan te hangen of te krabben.

Door de plafondbevestiging (hoogte verstelbaar: 240 tot 265cm) is de stabiliteit van de krabpaal gewaarborgd. De met pluche beklede huls zorgt er voor dat de klemschroef niet zichtbaar is. De binnenkant van de rustplaats is met pluche bekleed. De bodemplaat is aan de onderzijde voorzien van vilt en rondom eveneens met pluche bekleed. De rubberen voetjes zorgen er voor dat uw vloer krasvrij blijft.

De dikte van de sisal stammen is 12cm. Het geheel verlijmde sisal is extra sterk doordat deze strak omwikkeld en verfijnd afgewerkt is. De kwaliteit van de pluche is 680g/m². Hoogwaardige afwerking en op schadelijke stoffen getest.  Eenvoudige montage door stap-voor-stap bouwtekening. Zeer geschikt voor grotere kattenrassen.

Afmeting: 76 x 56 x 240 - 265cm.

Product specificaties

Merk:EBI
Kleur :Zwart
Diameter krabpaal / krabton :12cm
Hoogte Krabpaal :+ 150cm
Materiaal :Sisal
Referentie:431/124772
EAN:4047059124772
Schrijf een product review

Schrijf uw recensie