Filter op
Klaar
Filter op

Krabtonnen

Krabton in de aanbieding kopen? Dierenwinkel ZOO&ZO heeft altijd krabtonnen in de aanbieding. Voordelige én mooie krabtonnen voor je kat. Grijze, bruine of witte. Kleine, grote, ronde of vierkante kabtonnen. Kies de mooiste krabton, passend bij je interieur en je kat. Bestel direct online!
Wil je onze hele collectie kattenmeubels bekijken? Hier vind je alle krabpalen.

Wil je een krabton voor je kat kopen? ZOO&ZO heeft er genoeg, voor kleine en grote katten! Om aan te krabben, in te slapen en deze kattenmeubels zijn leuk als uitkijktoren. Bij ZOO&ZO dierenwinkel en speciaalzaak vind je een groot krabton assortiment van verschillende merken in alle soorten en maten. Online en in de winkel.

Krabton kopen

De populaire katten krabton is zo geliefd omdat hij niet zo hoog is als menig krabpaal en een subtieler formaat heeft. Het is naast een handige krabton ook meteen een plek voor jouw kat om lekker op te liggen (bovenop of binnen én op meerdere verdiepingen).

Onze krabtonnen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, van klein tot groot, met meerdere verdiepingen en in verschillende kleuren. Denk bijvoorbeeld aan een grijze, beige, witte, zwarte of bruine krabton. Je kunt dus ook altijd een ton vinden die je volledig kan afstemmen op je eigen interieur.

Krabton online bestellen

Bestel eenvoudig je krabton online bij ZOO&ZO. Wij leveren (indien op voorraad) binnen 1-2 dagen (ma - za). Je kan bij ons veilig online betalen of makkelijk achteraf. 

Bestel vandaag nog!

Dé dierenwinkel voor je kat

ZOO&ZO in Ede is de grootste dierenwinkel van Nederland! Een bijzondere dierenwinkel met 4500m2 (!) aan beleving. Wij hebben alles wat nodig is voor een goede verzorging van je kat. Of je nu een kattenmeubel zoekt, kattenvoer of mand. Kom langs voor je kat, maar ook voor knaagdieren, konijnen, vogels, vissen en honden hebben wij alles voor een goede verzorging. 

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in de verzorging van huisdieren. Zij helpen je graag. Kom naar de winkel of neem nu contact op voor direct advies!