Als essentiële winkel zijn wij van ma t/m do geopend tot 19:00, vrijdag tot 20:00 en zaterdag tot 17:00 uur.
Filter op
Klaar
Filter op
Verberg Filter

Krabplanken

Een krabplank of ander krabmeubel voor je kat. Dierenwinkel ZOO&ZO heeft verschillende kattenmeubels van sisal of karton. Helemaal alleen voor je kat. Ze zijn simpel, beschermen je eigen meubels en zijn nog goedkoop ook. Koop je krabplank online! Wil je onze hele collectie kattenmeubels bekijken? Hier vind je alle meubels en krabpalen.

Meer
per pagina

Krabplank kopen

Koop online een krabplank bij ZOO&ZO en kies uit verschillende soorten, vormen en designs. Interessant voor jouw kat, handig voor de nagels en nog fijner voor jouw meubels die daardoor ontzien worden. Des te meer redenen om een krabplank te kopen.

Wil je geen grote krabpaal of leuke krabton maar een subtiel, eenvoudig maar leuk krabmeubeltje, kies dan voor een plank om je kat aan te laten krabben.

Krabplank online bestellen

Maak het jezelf gemakkelijk en bestel hem makkelijk online in onze webshop. We bezorgen binnen 1-2 dagen (ma - za en indien op voorraad).

Dé dierenwinkel voor je kat

ZOO&ZO in Ede is de grootste dierenwinkel van Nederland! Een bijzondere dierenspeciaalzaak met 5000m2 (!) aan beleving. Wij hebben alles wat nodig is voor een goede verzorging van je kat. Of je nu een kattenmeubel zoekt, kattenvoer of mand. Kom langs voor je kat, maar ook voor knaagdieren, konijnen, vogels, vissen en honden hebben wij alles voor een goede verzorging.

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in de verzorging van huisdieren. Zij helpen je graag. Kom naar de winkel of neem nu contact op voor direct advies!