Overzicht van producten van fabrikant Keddoc

Keddoc kopen?


 Ben je op zoek naar een stijlvol product voor jouw hond, kat, vogel of knaagdier, maar wil je hier niet de hoofdprijs betalen? Dan zit je bij Keddoc helemaal goed!


 Ons Keddoc assortiment bestaat uit hoogwaardige productlijnen voor hond en kat, die in opdracht van ZOO&ZO worden geproduceerd! Alle producten voldoen aan een zeer hoge kwaliteitseis welke zeer regelmatig goed gecontroleerd wordt. Daarbij houden we de prijzen zo laag mogelijk, zodat we jou de beste prijs/kwaliteitsverhouding kunnen bieden!


 Keddoc heeft alles voor jouw hond!


Van Hondenbenches, hondenfietskarren, hondensnacks tot hondenkussens en hondenmanden, Keddoc heeft het allemaal!


-          Keddoc Hondenfietskarren 


Een kleine fietskar en een grote luxe fietskar om jouw trouwe vriend overal veilig mee te kunnen nemen naar de leukste en mooiste plekken. Zeer hoge kwaliteit en draagvermogen tot wel 40 kg!


-          Keddoc Hondenbenches en benchkussens


 3 soorten benches voor jouw hond. De zeer gemakkelijke en lichte “Keddoc light weight bench, de zeer degelijke en sterke “Keddoc Extra stong” bench en ten slotte de luxe “Keddoc Sliding door” bench met een zeer handige schuifdeur. In diverse maten verkrijgbaar! Het hondenkussen Keddoc Comfy deluxe is een comfortabel benchkussen, welke perfect in de benches past.


-          Keddoc Hondenmand


De stijlvolle Keddoc Bailey hondenmanden zijn voorzien van alle gemakken en comfort. De warme manden hebben een heerlijk zachte en gladde stof en hebben een afneembare hoes die je gemakkelijk kunt openritsen. In diverse maten verkrijgbaar!


-          Keddoc Hondensnacks


Van trainingssnacks tot allerlei lekkernijen als bijvoorbeeld varkensoren, buffeloren, buffelhoorn, runderpens, lamspens, kippenpoten en ga zo maar even door! Veel hondensnacks van zeer hoogwaardige kwaliteit.


 


Een mooie kattenbak of krabpaal koop je van Keddoc


Van kattenbakken en krabpalen/krabtonnen in zeer stijlvol en modern design tot zeer goede kattenbakvulling die alle nare geurtjes tegengaat. Keddoc heeft het allemaal!


-          Keddoc Kattenbakken


 De Keddoc Rotan kattentoilet is een stijlvolle kattenbak in rotan-look, die in alle gemakken voorziet. Het bevat een opbergvakje met schepje, poepzakjes en koolfilter en heeft ook nog eens een uitschuifbaar uitlooprooster, zodat er geen kattenbakvulling buiten de bak komt en het eenvoudig te verschonen is! Verkrijgbaar in antraciet en zwart.


-          Keddoc Kattenbakvulling


De Keddoc Clean Cat is een kattenbakvulling met 100% bentoniet, wat volledig natuurlijk is en zeer goed absorbeert. Dit voorjaar zal Keddoc ook een nieuwe, innovatieve en ultra compacte variant komen, waarin babypoeder is verwerkt voor een extra goede geurdekking.


-          Keddoc Krabpalen/krabtonnen


 De Keddoc krabtonnen zijn stijlvol, modern en bieden alle comfort en speelplezier voor jouw kat. De sisal buitenkant stimuleert het slijten van de nagels. De krabpalen/krabtonnen zijn voorzien van speelmuisjes en heerlijke pluche ligplekken om tot rust te komen. Diverse varianten en kleuren verkrijgbaar.


 


Konijnenhok of  kippenhok kopen? Keddoc heeft het perfecte hok voor je!


Een stijlvol en zeer stevig konijnenhok of kippenhok met buitenren koop je van Keddoc. De ruime hokken van Keddoc zijn van zeer goede kwaliteit en zeer degelijk gaas- of traliewerk.


-          Keddoc Konijnenhokken


De Keddoc konijnenhokken zijn allen van zeer degelijke, reeds gebeitste, houtsoorten gemaakt en zijn voorzien van een ren, nachtverblijf en uitneembare schuiflade zodat het schoonmaken zo gemakkelijk mogelijk gemaakt wordt.


-          Keddoc Kippenhokken


 De Keddoc kippenhokken zijn ruim en gemaakt van zeer degelijke, reeds gebeitste houtsoorten. De kippenhokken bevatten allen een nachthok/leghok en buitenren. De kippenhokken zijn ook zeer geschikt voor het houden van konijnen.


-          Keddoc Nachthokken


De Keddoc nachthokken zijn zeer geschikt voor konijnen en andere knaagdieren. Hierin kunnen zij zich altijd veilig terugtrekken en tot rust komen.


-          Keddoc Buitenren/konijnenren


De Keddoc Florence konijnenren biedt konijnen en knaagdieren extra ruimte om veilig buiten te ravotten. Voorzien van stevig hout en tralierwerk en diverse deurtjes zodat hij extra toegankelijk is.


 


De mooiste vogelkooi en het leukste vogelspeelgoed koop je van Keddoc


Keddoc heeft zeer mooie en moderne vogelkooien en vogelspeelgoed, om het iedere vogel naar zijn zin te maken.


-          Keddoc Vogelkooien


Diverse vogelkooien, geschikt voor zeer veel verschillende vogelsoorten. Allen in de meest moderne kleuren en gemaakt van zeer goede materialen. Allen voorzien van zitstok en wieltjes, zodat ze eenvoudig verplaatst kunnen worden.


-          Keddoc Vogelspeelgoed


Wel 60 soorten vogelspeelgoed en zitstokken, voor uren speelplezier en comfort.


per pagina