Filter op
Klaar
Filter op
Klaar
Materiaal
Vogelkooi, kippenhok & voliere

Kippenhok

Bestel hier eenvoudig uw kippenhok online!

Onze kippenhokken zijn stijlvol, solide en netjes afgewerkt. Daarnaast zijn ze ook eenvoudig schoon te maken door de ruime openingen en kunt u de eieren gemakkelijk rapen omdat de meeste hokken een legnest hebben die eenvoudig van bovenaf te openen is. Als bodembedekking in het nachthok kunt u bijvoorbeeld houtvezel, stro of hennepstrooisel gebruiken.

Bij de keuze van een van de kippenhokken raden wij aan rekening te houden met het aantal kippen wat betreft de afmeting van het kippenhok en de kippenren. Ook de locatie van het hok in de tuin is belangrijk. Er wordt aangeraden de ingang van het hok in de richting van het zuiden of oosten te plaatsen.

Wij hebben diverse kippenhokken inclusief ren waar de kippen overdag kunnen scharrelen. Heeft u zelf een grote kippenren, dan kunt u kiezen voor alleen een nachthok waar de kippen op stok kunnen en de kippeneieren in kunnen leggen.

Wij hebben ook een ruim assortiment in kippenvoerbodembekking en voer- en drinkbakken. Tip: De Kippen Encyclopedie voor alle informatie over huisvesting, verzorging, voeding etc. en de Savic Kippenbal voor veel speelplezier!

Alle kippenhokken worden geleverd als bouwpakket en zijn met bijgeleverde instructie eenvoudig te monteren.

Bekijk alle modellen in onze webshop en mocht u nog vragen hebben dan helpen wij u graag!