Knaagdier

ZOO&ZO: dé dierenwinkel met knaagdieren en alles wat je nodig hebt voor een gezond én vrolijk knaagdier! Koop online voor je hamster, cavia, rat, gerbil, chinchilla of fret. Ga direct naar onze prachtige hamsterkooien, caviakooien, rattenkooien of knaagdier speelgoed!

GRATIS bezorgd vanaf € 50,-. Online reserveren en afhalen in de winkel kan ook. Kom naar onze prachtige ZOO&ZO winkel in Ede! Een bijzondere én grote dierenwinkel met 4500m2 (!) aan beleving. Wij adviseren je graag!

   

per pagina

Als echte liefhebber van knaagdieren wil je natuurlijk het allerbeste voor je diertje! Wij als grootste dierenwinkel van Nederland zijn dagelijks op zoek naar de mooiste benodigdheden voor je huisdier. Dus ook voor knaagdieren. Voor je hamster, cavia, rat, muis, chinchilla of fret. Heb je regelmatig eekhoorns in je tuin? Voor eekhoorns hebben wij bijvoorbeeld speciale voederhokjes.

Wij van ZOO&ZO selecteren niet alleen onze producten met zorg. Wij zijn altijd voordelig in prijs. En advies? Natuurlijk, wij hebben gespecialiseerde medewerkers die jou graag alles vertellen over knaagdieren en hun verzorging. Alles voor een vrolijk en gezond knaagdier!

Heeft u vragen over producten in de webshop of algemene vragen over knaagdieren? Vraag het ons!