Ekoo Bedding

Jouw knaagdier verdient alleen het allerbeste, dus ook de beste bodembedekking. Een fijne leefomgeving draagt bij aan een gelukkig leven van jouw knaagdier. Bedek de grond van jouw knaagdierkooi of -hok daarom met de Bodembedekking van Ekoo Bedding. De producten van Ekoo zijn natuurlijk, ecologisch en ontzettend praktisch. Bedek je kooi met Ekoo Bedding en je hebt altijd een kooi die fris ruikt!

Ekoo Bedding heeft producten voor alle knaagdieren: konijn, cavia, rat, muis, hamster, degoe, gerbil en je chinchilla. Met Ekoo Exotic, Ekoo Cotton, Ekoo Card of Ekoo kokos, zit er altijd wel een product bij wat fijn is voor jouw huisdier.

  

Ekoo Bedding

Met de bodembedekking van Ekoo Bedding heb je een natuurlijke en hygiënische bodembedekking in huis. De Ekoo bodembedekking is van hoge kwaliteit en scherp geprijsd. Door de verschillende soorten bodembedekking is er altijd wel en product dat bij jouw knaagdier past. Met een Ekoo Bedding bodembedekking creëer je een goede leefomgeving voor je knaagdier. 

Card

Eco Bedding Card is ecologische bodembedekking. Het bestaat uit karton gemaakt van de overproductie van eierendoosjes: dit maakt het dus een eco vriendelijke bodembedekking. Ekoo Card Board heeft een zeer hoog absorptiegehalte, namelijk 5x houtvezel, 6 x stro en 2x hemp, erg hygiënisch dus! Het Card Board is gezuiverd waardoor het stofvrij is, en het na gebruik in de groentebak mag. Ook geschikt voor langharige dieren! De volgende Joris Bodembedekking bevatten Card: Ekoo Bedding Card & Egg Trays, Ekoo Bedding Card N Card Mix, Ekoo Bedding Card N Card Bruin

Cotton

Ekoo Bedding Cotton bestaat uit geperst katoenzaad. Hierdoor is het een zachte bodembedekking en is het erg comfortabel. Ekoo Bedding Cotton  is vrijwel stofvrij, de Ekoo Bedding Cotton N Comfort is dus ook geschikt voor ratten en dieren met een stofallergie. Naast dit is het een natuur- en milieuvriendelijke bodembedekking, geeft het een vermindering van stank en voorziet het je dier van veel graaf- en speelmogelijkheden. Daarnaast is Ekoo Bedding Cotton  erg licht en verminderd het de kans op voetzool problemen bij grote en zware dieren. De Ekoo Bedding Cotton N Fiber is een oplossing voor als je wat minder budget hebt. Het is namelijk gemengd met houtvezel. Ekoo Bedding Cotton N Fiber is hierdoor iets minder stofarm maar is nog wel zacht en luchtig. Ekoo Bedding Cotton N Card is een mengeling van card en cotton. Het geeft bijna geen stank, is zacht en comfortabel, hygiënisch en voorziet je dier van een fijne leefomgeving. Ekoo Bedding Bodembedekking Cotton is dus een echte aanrader voor jouw knaagdier!

Kokos

Ekoo Bedding Kokos is een natuurlijke en hygiënische bodembedekking. Exotic Kokos is gemaakt van geschoonde stukjes kokosnoot met kokosnootfibre. Ekoo Bedding Kokos is een sneldrogende bodembedekking en schimmelt niet. Ideaal want hierdoor is het ook geschikt voor buitengebruik. Naast dit is het voor de dieren een geweldig middel tegen verveling bij knaagdieren. Ze kunnen er mee spelen, het verder stukmaken en er in graven. Daarnaast is het stofvrij en is het een echte bodembedekking: het absorbeert alle geurtjes! Ekoo Bedding Exotic Cocos is ideaal Je hebt twee varianten: Ekoo Bedding Exotic Kokos Fijn en Ekoo Bedding Exotic Kokos Grof.