Ekoo Bedding

Jouw knaagdier verdient alleen het allerbeste, dus ook de beste bodembedekking. Een fijne leefomgeving draagt bij aan een gelukkig leven van jouw knaagdier. Bedek de grond van jouw knaagdierkooi of -hok daarom met de Bodembedekking van Ekoo Bedding. De producten van Ekoo zijn natuurlijk, ecologisch en ontzettend praktisch. Bedek je kooi met Ekoo Bedding en je hebt altijd een kooi die fris ruikt!

Ekoo Bedding heeft producten voor alle knaagdieren: konijn, cavia, rat, muis, hamster, degoe, gerbil en je chinchilla. Met Ekoo Exotic, Ekoo Cotton, Ekoo Card of Ekoo kokos, zit er altijd wel een product bij wat fijn is voor jouw huisdier.

  

Meer

Ekoo Bedding

Ekoo bedding bodembedekking is uitermate geschikt voor al jouw knaagdieren. Daarom hebben wij veel verschillende bodembedekkingen van Ekoo in ons assortiment.

Voor jouw hamster is er Cotton N Comfort, Cotton N Fibre én Cotton N Card. Deze bodembeddingen zorgen ervoor dat jouw hamster zijn natuurlijke gedrag kan nabootsen. Hamsters houden ervan om een gangenstelsel te creëren. Deze bodembedekking zorgt dat ze zich heerlijk kunnen uitleven zonder dat hun gangenstelsel zal instorten. De Cotton N Comfort is dus echt een top bodembedekking voor hamsters en daardoor ook één van de meest verkochte uit ons assortiment. Jouw hamster zal veel plezier beleven met deze bodembedekking!

Verder hebben wij ook nest materiaal van Ekoo. Daarbij kun je denken aan Ekoo Bedding Exotic Colours Cotton en Ekoo Bedding Exotic Colours & Teabags. Dit nestmateriaal is erg geschikt voor hamsters, gerbils en muizen. Ekoo Bedding Exotic Colours Cotton is superzacht en absoluut veilig nestmateriaal gemaakt van overproductie van babykleertjes, theezakjes en uitgeperst katoenzaad. Ekoo Bedding Exotic Colours Cotton is een natuurlijk en ecologisch nestmateriaal voor jouw knaagdier en ideaal voor het maken van een zacht nestje voor jouw knaagdier.

Voor konijnen, cavia’s en ratten kun je kiezen voor de Ekobiose hennep, Card N Card, Card & Egg trays, Cotton & Card. Deze bodembedekkingen zijn absoluut stofvrij en ze nemen goed vocht op.

Wil je graag wat meer informatie over de verzorging van jouw knaagdieren? Neem dan gerust contact met ons op, onze deskundige medewerkers helpen je graag! Je kunt een mailtje sturen naar info@zoo-enzo.nl of bellen (tijdens openingstijden) naar 0318-693078.

Maar wat eigenlijk veel leuker is, kom een keer naar onze dierenspeciaalzaak in Ede! Daar kunnen wij je direct alles laten zien op het gebied van knaagdieren en hun verzorging. En daarnaast zul je je ogen uit kijken op alle andere afdelingen die wij hebben! 

ZOO&ZO is de ultieme dierenwinkel met 5000 m2 voor echte dierenliefhebbers! Wist je dat wij zelfs de grootste dierenwinkel van Nederland zijn!?
Op onze begane grond kijk je je ogen uit bij onze prachtige aquariums & terrariums, maar natuurlijk hebben wij ook álles voor jouw vogel, hond of kat. En vanzelfsprekend een ruim assortiment voor konijnen & knaagdieren.

Daarna vind je op onze eerste verdieping onze outdoor, ruitersport & hengelsport afdelingen. En mocht je trek gekregen hebben in een heerlijke lunch? Fantastisch lunchen doe je in onze Lunchroom LorentzoEn dan hebben we ook nog eens een inpandige dierenartspraktijk! We zijn dus echt van alles voorzien!

Kom gezellig eens langs bij ZOO&ZO!