Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Eekhoorns, egels & insecten

Gelukkig kun jij daar een handje bij helpen! Het staat ook nog eens hartstikke leuk in je tuin; een win-win situatie dus!

Alles voor blije eekhoorns

Steeds meer leefgebieden voor eekhoorns verdwijnen. Help de eekhoorns daarom aan een fijn onderdak. Plaats bijvoorbeeld een eekhoornhuis van Natuurmonumenten in je tuin. Maak het eekhoornhuis extra aantrekkelijk voor de eekhoorn door er wat dorre bladeren, stro of dor gras in te leggen. En wil je de eekhoorns in je tuin een beetje extra verwennen? We hebben ook eekhoornvoeding in ons assortiment. Het eekhoornvoer stop je handig in een eekhoorn voederhuis. Naast fijn voor de eekhoorns is het ook ontzettend leuk deze mooie dieren bezig te zien in jouw tuin!

Geef de egels in je tuin een fijn onderdak

Heb je wel eens egels in je tuin gespot? Ook voor egels is het soms best lastig om een fijne slaapplek te vinden, helemaal in strakke of bladervrije tuinen. Ook voor deze tuindieren hebben wij mooie egelhuizen in ons assortiment. Vaak schuilen egels onder een berg dorre bladeren en daarom kun je nog wel eens op een egeltje stuitten wanneer jij driftig de gevallen bladeren bij elkaar veegt. In het egelhuis zijn egels veilig en kunnen ze heerlijk hun winterslaap houden. Daarnaast hebben egels steeds meer moeite met het vinden van eten. Dus wil jij de egels in je tuin een handje helpen, leg dan wat egelvoer in je tuin.

Ook insecten hebben hard onze hulp nodig!

Het is algemeen bekend dat het niet goed gaat met de insecten en dat is heel slecht nieuws. Terwijl insecten juist zo belangrijk zijn! Naast jouw tuin van bloemen en planten te voorzien kun je er ook een insectenhotel of insectenhuis in zetten. Bij ZOO&ZO hebben we een ruim aanbod aan insectenhotels en insectenhuizen. Kies bijvoorbeeld voor een vlinderhuis, een lieveheersbeestjeshuis of een insectenhotel voor bijen en andere insecten. Het staat gezellig in je tuin en je helpt meteen de natuur een handje!

Merken artikelen voor eekhoorns, egels en insecten bij ZOO&ZO

Vanzelfsprekend hebben wij al deze artikelen voor eekhoorns, egels en insecten in ons assortiment. Een aantal van de topmerken uit ons assortiment voor deze tuindieren zijn: Natuurmonumenten, CJ Wildlife, ESVE, Versele-Laga, Trixie en DUVO+.

Alles voor eekhoorns, egels en insecten

Bij ZOO&ZO in Ede vind je alles voor egels, eekhoorns en insecten. Daarnaast vind je bij ZOO&ZO 5000m2 aan (dieren)beleving, echt de moeite waard om eens langs te komen dus! Naast diverse artikelen voor eekhoorns, egels en insecten kun je bij ons ook terecht voor álles voor jouw huisdier!

Bestel eekhoorn, egel & insecten artikelen online

In onze fysieke winkel in Ede vind je alles op het gebied van tuindieren. Maar daarnaast zijn wij natuurlijk ook jouw tuindieren webshop. Bij besteding vanaf  € 50,- worden jouw tuindier artikelen al gratis verzonden! Bestel jouw eekhoornhuis, egelhuis of insectenhotel vandaag nog of kom gezellig een keertje langs!

We helpen je graag verder!

Al je benodigdheden van eekhoornhuis tot egelvoer koop je op één plek bij ZOO& ZO! En ben je naar iets specifieks op zoek? Bij vragen of opmerkingen over ons assortiment tuindier artikelen kun je ons (tijdens openingstijden) altijd bereiken op 0318 - 69 30 78 of via info@zoo-enzo.nl. Onze deskundige medewerkers helpen je graag op weg!