Filter op
Klaar
Filter op
Verberg Filter

Rennen

Een cavia ren voor buiten of voor binnen. ZOO&ZO heeft genoeg keuze. De handige rennen zijn perfect om je cavia, konijn of ander huisdier meer bewegingsruimte te geven. Ideaal voor buiten of binnen. De cavia rennen zijn voordelig geprijsd, de meeste zijn inklapbaar en we hebben ze met open of dichte bovenzijde. Een cavia ren kopen? Wij bezorgen gratis vanaf 50,-. Online reserveren en ophalen in onze prachtige dierenwinkel kan ook! 

Meer

Cavia ren voor binnen en buiten

Ben je op zoek naar een handige cavia ren om je cavia in de tuin of in huis los te laten lopen zonder ontsnappen? ZOO&ZO heeft eenvoudige inklapbare rennen voor je cavia of knaagdier die je los in de tuin kunt zetten of die je cavia binnen meer ruimte geven. Een draadren is prima voor buiten als buitenren, maar ook geschikt als cavia ren voor binnen.

Wil je liever een cavia ren met hout kopen? Deze hebben wij ook. In wit, bruin, met of zonder puntdak. 

TIP: Denk aan zonbescherming! Net als konijnen kunnen cavia's niet in de volle zon vertoeven. Dat wordt ze al snel te heet. Een aantal cavia rennen is dan ook uit te breiden met een zonnescherm. Handig!

Cavia ren kopen

Onze voordelige rennen kun je eenvoudig online kopen. Kies voor thuisbezorgen of reserveer je cavia ren online en kom afhalen in onze prachtige dierenwinkel in Ede.

ZOO&ZO: een bijzondere én grote dierenwinkel met 5000m2 (!) aan beleving. Een ware dierenwereld met cavia's, knaagdieren, vogels, vissen en alles voor je hond en kat. Een warenhuis vol dierenbenodigdheden.