Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Rennen

Bij ZOO&ZO hebben wij een ruim assortiment rennen in diverse afmetingen en van topkwaliteit. Op zoek naar een houten buitenren? Of een inklapbare konijnenren? Bij ons slaag je gegarandeerd voor de beste rennen. Kom eens langs in Ede en kies de perfecte konijnenren, caviaren, ren voor knaagdieren, muizenren of andere ren uit ons ruime assortiment rennen. Misschien een ren voor jonge dieren nodig? Ook rennen voor jonge dieren vind je in ons assortiment!

De beste rennen

Voor ieder soort knaagdier is er wel een geschikte ren te vinden. Gun jouw konijnen, cavia’s, muizen, of andere knaagdieren lekker de ruimte met een ren. Een knaagdierenren is ideaal wanneer het hok wel wat meer ruimte kan gebruiken. Met de juiste ren geef je jouw dieren direct extra bewegingsvrijheid, wel zo fijn!

Ons ruime assortiment rennen

ZOO&ZO heeft een grote collectie van diverse royale rennen voor je konijnen, cavia’s, muizen, knaagdieren of jonge dieren. Of je nu op zoek bent naar een kleine muizenren voor binnen of een grote konijnenren voor buiten, bij ons vind je de ideale ren voor jouw knaagdier of konijn! Je slaagt bij ons onder andere voor een:

  •                   Konijnenren hout
  •                   Konijnenren metaal (panelenren konijn)
  •                   Binnenren konijn
  •                   Buitenren konijn
  •                   Konijnenren met dak
  •                   Caviaren
  •                   Muizenren
  •                   Knaagdierenren
  •                   Ren voor jonge dieren

Een ren voor cavia’s of konijnen

Een mooie konijnenren of caviaren geeft jouw konijn of cavia lekker veel ruimte. Bij ZOO&ZO hebben wij een groot assortiment rennen voor konijnen en cavia’s in diverse soorten en maten. Een konijnenren of caviaren is de perfecte aanvulling op het vaste hok van jouw konijn of cavia. Ook biedt een ren voor konijnen en cavia’s extra vrijheid wanneer dat jou uitkomt. Wil je een konijnenren of caviaren voor binnen of een ren voor buiten? Beide kan! Wanneer je voor een metalen ren kiest, dan kun je deze binnen én buiten gebruiken. Veel van onze metalen konijnenrennen en caviarennen zijn inklapbaar, wel zo handig! Deze rennen zijn opgebouwd uit losse panelen, om de ruimte optimaal te kunnen benutten. Ook berg je de ren gemakkelijk weer op.

Rennen voor konijnen of cavia’s voor binnen

Wil je je vloer beschermen? Dan zijn rennen met een bodem een goede keuze! Zeker op zonnige zomerdagen is een overdekte konijnenren of caviaren ideaal. Een konijnenren of caviaren met dak of een ren met zonnescherm kan écht het verschil maken. Bijkomend voordeel: een konijnenren of caviaren is altijd hoog, maar een overdekte ren voor konijnen biedt daarnaast bescherming voor gevaren van buitenaf. Zeker met andere huisdieren in de omgeving is een overdekte konijnenren of caviaren een must!

Een konijnenren of caviaren voor buiten

Heb je ruimte in de tuin voor een permanente, grote konijnenren of caviaren? Dan is investeren in een mooie, robuuste ren van hout wellicht een idee voor jou! Een houten konijnenren of caviaren staat niet alleen stevig, maar kan een echte aanwinst zijn voor je tuin én je konijnen of cavia’s. Zo kun je het hok gemakkelijk uitbreiden met een ren voor veel buitenspeelplezier!

Heb je advies nodig voor de juiste konijnenren, caviaren, muizenren, knaagdierenren of andere ren? Vraag ons gerust naar de perfecte ren voor jouw konijn of knaagdier. Onze dierenspecialisten helpen je graag verder bij het kiezen uit ons assortiment rennen! Van een konijnenren, caviaren, muizenren, knaagdierren tot een ren voor jonge dieren, bij ZOO&ZO slaag je gegarandeerd!

Alles voor jouw konijn of knaagdier bij ZOO&ZO

Je wilt alleen het allerbeste voor je konijn of knaagdier, dat begrijpen we bij ZOO&ZO! Naast een ruim assortiment rennen voor konijnen en knaagdieren vind je daarom alles voor de verzorging van jouw konijnen, cavia’s, muizen of andere knaagdieren.

Een ren kopen? Goed idee! Bestel online bij ZOO&ZO

Je kunt in onze fysieke winkel in Ede alles op het gebied van een konijnenren, caviaren, muizenren of knaagdierenren vinden. Ook voor een ren voor jonge dieren kun je bij ons terecht. Daarnaast zijn wij ook jouw rennen webshop. Bij besteding vanaf €50,- wordt de ren voor jouw konijn of knaagdier namelijk al gratis verzonden! En bestel je jouw konijnenren, caviaren, muizenren of knaagdierrenen op werkdagen vóór 17:00 uur dan wordt deze dezelfde werkdag verzonden. Bestel de ren voor konijnen of knaagdieren vandaag nog of kom een keertje langs!