Frettenkooi

Wil je een frettenkooi kopen, bedenk dan vooraf hoeveel fretten erin gaan wonen. Fretten zijn speelse en intelligente dieren en hebben baat bij een ruime frettenkooi. Je kunt fretten van alles aanleren! Gun jouw fretten een lekker ruime frettenkooi om in te ravotten. Wij geven je graag tips voor de beste frettenkooi!

Kooi voor fretten van Keddoc

Wil je jouw fret een lekkere ruime frettenkooi geven? Kies dan bijvoorbeeld voor de Keddoc Penthouse! Dit is de ideale frettenkooi voor jouw fretten. Bij deze Keddoc frettenkooi is het ook mogelijk om uit te breiden met een andere kooi. De Penthouse kooi voor fretten bestaat namelijk uit twee delen. De onderkant én bovenkant van deze frettenkooi kunnen op elkaar gestapeld worden en dus als één grote frettenkooi gebruikt worden. Let wel: de bovenkant is alleen bruikbaar in combinatie met de onderkant.

Ferplast Furet Tower frettenkooi

Een andere goede optie als frettenkooi is de Ferplast Frettenkooi Furet Tower. De Ferplast Frettenkooi Furet Tower is een bijzonder ruime frettenkooi. Deze kooi voor fretten geeft jouw fretten een grote vrijheid om te spelen en bewegen. De frettenkooi heeft meerdere verdiepingen welke met elkaar verbonden zijn. Deze kooi voor fretten wordt geleverd met bijbehorende accessoires zoals een toilet, drinkfles, voerbakken en ladders. Aan de onderkant van de frettenkooi zitten wieltjes zodat de kooi makkelijk te verplaatsen is.

Waar plaats je de frettenkooi?

Zoals gezegd is allereerst de afmeting voor een frettenkooi erg belangrijk. Koop een ruime frettenkooi. Let ook goed op de tralieafstand van de kooi van je fret. Fretten kunnen met gemak door smalle kieren en zijn gewiekste ontsnappers! Fretten kunnen niet goed tegen warmte, zet de frettenkooi dus niet in de zon. Ook is het verstandig de frettenkooi niet op de tocht te plaatsen. Daarnaast is het voor fretten fijn om de frettenkooi tegen een muur te plaatsen. En zorg ervoor dat de kooi voor fretten niet direct naast de tv of een muziekmeubel staat, maar op een rustig plekje. Laat jouw fretten ook lekker buiten de frettenkooi rondhuppelen, zo krijgen ze voldoende beweging wat belangrijk voor deze dieren is. Bij ZOO&ZO hebben wij speciale tuigjes voor jouw fret, vraag er eens naar!

Inrichting van de frettenkooi

Bij het inrichten van de frettenkooi begin je met de bodembedekking. Kies als bodembedekking in de kooi voor jouw fretten bijvoorbeeld Back-2-Nature Pet’s Paper. Een natuurlijke bodembedekking welke goed vocht en geurtjes opneemt. Daarnaast zijn fretten erg speelse dieren! Zorg dus voor leuke speelmogelijkheden in de frettenkooi. Hierbij kun je denken aan tunnels, hangmatjes, speelballen en natuurhout. Voor een lekkere slaapplek stop je een handdoek of fleecedeken in de frettenkooi.

Alles op het gebied van fretten en frettenkooien

Bij ZOO&ZO hebben wij een mooi assortiment frettenartikelen. Naast frettenkooien hebben wij frettenvoer, accessoires voor de frettenkooi, bodembedekking voor in de frettenkooi en speelgoed voor fretten. Kortom, alles voor een goede verzorging van jouw fretten. Daarnaast vind je bij ZOO&ZO 5000m2 aan winkelbeleving, absoluut de moeite waard om eens langs te komen!

Bestel jouw frettenkooi eenvoudig bij ZOO&ZO

De beste frettenkooi koop je in dierenwinkel ZOO&ZO. Of bestel jouw kooi voor fretten gemakkelijk en voordelig online! Bij besteding van €50,- of meer worden jouw frettenspullen al gratis verzonden! Bestel jouw kooi voor fretten vandaag nog of kom een keertje langs in Ede! Grote frettenkooien versturen we met speciaal transport, zo komen ook deze veilig aan. Voor onze bezorgservice ontvang je een e-mail waar je een gewenste afleverdag voor jouw frettenkooi kunt aangeven.