Filter op
Klaar
Filter op
Verberg Filter

Rattenkooi

Ratten zijn groepsdieren, zet daarom het liefst minimaal twee ratten in jouw rattenkooi. Ook zijn ratten actieve klimmers, wij adviseren daarom voor een rattenkooi van minimaal 80 x 50 x 80 cm te kiezen. Vanzelfsprekend geldt ook voor een rattenkooi, hoe ruimer, hoe beter! Zet jouw rattenkooi het liefst tegen een muur, omdat ratten prooidieren zijn geeft hen dit een veilig gevoel. Ook heeft iedere rat tenminste één schuilplek nodig in de rattenkooi. Belangrijk is het om de rattenkooi nooit in de zon, bij de verwarming of op de tocht te zetten.

Meer

Materialen rattenkooi

Voor een rattenkooi kun je het beste kiezen voor een rattenkooi met tralies. Of een terrarium waarbij de ventilatie optimaal is. Vooral een rattenkooi met tralies is ideaal omdat je hier van alles aan kunt ophangen, bijvoorbeeld extra plateaus of bruggetjes. Zet in de rattenkooi een loopwiel, zodat jouw ratten hun energie goed kwijt kunnen. Daarnaast maak je gebruik van bruggetjes, trappetjes en plateaus. Slaapzakjes van stof vinden ratten ook heerlijk om zich in terug te kunnen trekken. Ratten zijn echte knagers, dus voeg ook iets van hout toe in jouw rattenkooi, dan kunnen ze hier lekker aan knagen!

Alles op het gebied van rattenkooien & ratten

Bij ZOO&ZO in Ede hebben wij een ruim assortiment rattenartikelen. Daarnaast vind je bij ZOO&ZO 5000m2 aan beleving, absoluut de moeite waard om eens langs te komen!

Naast rattenkooien kun je bij ons ook terecht voor:

Bestel jouw rattenkooi bij ZOO&ZO

Je kunt in onze fysieke winkel in Ede alles op het gebied van ratten vinden. Daarnaast zijn wij ook jouw ratten webshop. Bij besteding vanaf €50,- worden jouw rattenspullen namelijk al gratis verzonden! Bestel jouw rattenkooi vandaag nog of kom een keertje langs!

We helpen je graag verder!

Al je benodigdheden van rattenkooi tot knaagdier transportboxen koop je op één plek bij ZOO&ZO, ideaal! Nog niet de rattenkooi gevonden die je zoekt? Bij vragen of opmerkingen over ons assortiment rattenkooien kun je ons (tijdens openingstijden) altijd bereiken op 0318-693078 of via info@zoo-enzo.nl, onze deskundige medewerkers helpen je graag op weg!