Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Rattenkooi

Voor een rattenkooi kun je het beste kiezen voor een rattenkooi met tralies. Of een terrarium als kooi voor ratten waarbij de ventilatie optimaal is. Vooral een rattenkooi met tralies is ideaal omdat je hier van alles aan kunt ophangen. Zet in de rattenkooi een loopwiel, zodat jouw ratten hun energie goed kwijt kunnen. Daarnaast kun je in een rattenkooi gebruik maken van bruggetjes, trappetjes en plateaus. Slaapzakjes van stof vinden ratten ook heerlijk om zich in terug te kunnen trekken in hun rattenkooi. Omdat ratten echte knagers zijn moet je ook zeker iets van hout toevoegen in jouw kooi voor ratten. Voorbeelden van een rattenkooi van topkwaliteit zijn de Keddoc Penthouse en Keddoc Home Studio. Zowel de Keddoc Penthouse rattenkooi als de Keddoc Home Studio rattenkooi is lekker ruim. Beide rattenkooien bestaan uit een onder- en bovenverdieping en zijn uit te breiden. Zo hebben jouw ratten absoluut genoeg ruimte in de rattenkooi! 

Minimaal twee ratten in jouw rattenkooi

Ratten zijn groepsdieren, zet daarom het liefst minimaal twee ratten in jouw rattenkooi. Zorg ervoor dat jouw ratten lekker de hoogte in kunnen in hun rattenkooi. Ratten zijn actieve klimmers, wij adviseren daarom voor een rattenkooi van minimaal 80 x 50 x 80 cm te kiezen. Vanzelfsprekend geldt ook voor een kooi voor ratten; hoe ruimer hoe beter!

Waar plaats je de rattenkooi?

Zet jouw rattenkooi het liefst tegen een muur. Ratten zijn prooidieren en dit geeft hen een veilig gevoel in de rattenkooi. Ook heeft iedere rat tenminste één schuilplek nodig in de kooi voor ratten. Belangrijk is het om de rattenkooi nooit in de zon, bij de verwarming of op de tocht te zetten. Wil je graag meer informatie over de juiste rattenkooi? Kom dan zeker eens naar ZOO&ZO, wij hebben absoluut de rattenkooi welke jij zoekt!

Alles op het gebied van rattenkooien

Bij ZOO&ZO in Ede hebben wij een ruim assortiment rattenartikelen. Daarnaast vind je bij ZOO&ZO 5000m2 aan beleving, absoluut de moeite waard om eens langs te komen! Naast een rattenkooi hebben wij alles voor de verzorging van jouw ratten. 

Bestel jouw rattenkooi bij ZOO&ZO

Je kunt in onze fysieke winkel in Ede alles op het gebied van een rattenkooi vinden. Daarnaast zijn wij ook jouw rattenkooi webshop. Bij besteding vanaf €50,- wordt je rattenkooi namelijk al gratis verzonden! Bestel jouw kooi voor ratten vandaag nog of kom een keertje langs! 

We helpen je graag aan de juiste rattenkooi!

Al je benodigdheden van rattenkooi tot alles voor in de rattenkooi koop je op één plek bij ZOO&ZO, ideaal! Nog niet de rattenkooi gevonden welke jij zoekt? Bij vragen of opmerkingen over een kooi voor ratten kun je ons (tijdens openingstijden) altijd bereiken op 0318-693078 of via info@zoo-enzo.nl, onze deskundige medewerkers helpen je graag op weg aan de perfecte rattenkooi!