Knaagdierkooien

per pagina

Van knaagdierenkooi tot konijnenhok! ZOO&ZO heeft de mooiste hokken en kooien voor je knaagdier. Kies uit meer dan 200 knaagdierkooien en konijnenhokken. Een konijnenkooi, knaagdierenkooi of konijnenhok kopen? Kooien voor je knaagdier vanaf 50,- bezorgen wij GRATIS! Bestel bij ZOO&ZO.

Knaagdierenkooi assortiment

Elk knaagdier zijn eigen kooi. Heb je een konijn? Dan hebben wij speciale kooien voor konijnen. Een konijnenkooi is natuurlijk groter dan een hamsterkooi of caviakooi. Daarom hebben wij een speciale selectie konijnenhokken voor binnen.

Andere knaagdierkooien hebben wij uiteraard ook: een rattenkooi, gerbilkooi of frettenkooi. Kooien met leuke accessoires. Want je knaagdier moet wel fit blijven! Staan er accessoires afgebeeld bij de knaagdierenkooi van je keuze? Dan is de prijs inclusief deze accessoires.

Merken knaagdierkooien

Ferplast en Woodland zijn onze meestverkochte merken. Ferplast heeft knaagdierkooien voor ieder wat wils. Een knaagdierenkooi met 2 verdiepingen, van kunststof of een ware cottage van hout.

Onze merken, een selectie:

  • Ferplast konijnenkooi
  • Ferplast konijnenhok
  • Ferplast caviakooi of hamsterkooi
  • Woodland konijnenhok
  • Savic konijnenkooi

Kooien en meer…

Bij een knaagdierenkooi hoort natuurlijk ook knaagdiervoer, snacks, voerbakken en waterflessen. En vergeet de bodembedekking niet. Bestel dit direct mee, voor een tevreden knaagdier. Hamsters en konijnen houden natuurlijk ook van spelen. Bekijk onze knaagdier accessoires: leuk én gezond.

Knaagdierenkooi kopen

Knaagdierenkooi kopen? Alle knaagdierkooien bestel je in onze online dierenwinkel & webshop tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Alle konijnenhokken en knaagdierkooien bezorgen wij bovendien GRATIS (bij bestellingen boven de 50,-).

Of kom naar onze prachtige ZOO&ZO winkel in Ede! Een bijzondere én grote dierenwinkel met 5000m2 (!) aan beleving. Een ware dierenwereld met knaagdieren, vogels, vissen en alles voor je hond en kat. Een warenhuis vol dierenbenodigdheden.

Heeft u advies nodig? Onze medewerkers weten alles van wat in onze dierenwinkel te koop is. Wij helpen u graag!