Filter op
Klaar
Filter op
Verberg Filter

Hamsterkooien

Een hamsterkooi voor je hamster. Wij van dierenwinkel ZOO&ZO hebben volop keuze in kooien. Uiteraard ook Savic en Ferplast hamsterkooien. Wil je een hamsterkooi kopen in zwart of roze? Een kooi met hout of liever een bodembak van glas? De filters helpen je met kiezen. Extra tip: Een grote hamsterkooi met buizen en andere accessoires geven je hamster extra beweging. Fijn! En de prijs? Aanbieding of niet, hier vind je jouw favoriete hamsterkooi goedkoop tot voordelig in prijs! 

Let op: We bevelen aan om voor Dwerghamsters minimaal een kooi te nemen van 60 cm. breed en voor een Syrische hamster een kooi van minimaal 80 cm. breed. 

per pagina

Ferplast hamsterkooi en Savic

Ferplast hamsterkooien en Savic hamsterkooien zijn onze meestverkochte kooien. Het zijn kooien van prachtige kwaliteit. Voor alle hamsters, van dwerghamster tot goudhamster.

Ferplast heeft hamsterkooien van plastic, hout, maar ook met glas. De glazen bodem geeft je goed zicht op de vrolijke fratsen of het slaapgenot van je hamster. Een Ferplast hamsterkooi is er in verschillende maten, van standaard maat tot extra grote hamsterkooi van circa 1 meter lang. Wil je een Ferplast hamsterkooi van hout? Hout is prettig voor je hamster en het ziet er mooi uit. De ladders van hout zijn meestal gelakt ter bescherming tegen urine. Een prima hamsterhok!

Savic heeft net als Ferplast kooien met een plastic bodembak in allerlei kleuren. De bovenzijde is van kunststof, een zogenaamde dichte hamsterkooi, of is voorzien van tralies. De Savic XL kooien geven je knaagdier extra ruimte en hebben meestal een extra hoge bodembak zodat je knaagdier zich heerlijk kan ondergraven in zijn zaagsel of hooi. Fijn! Bovendien geeft het minder rommel. Nóg beter!

Hamsterkooi groot mét speel accessoires

Een dier dat ruimte en uitdaging genoeg heeft om te spelen is actiever. Dit is natuurlijk beter voor zijn gezondheid. Een hamsterkooi groot formaat is daarom beter. Heb je de ruimte thuis? Kies dan voor een grote hamsterkooi, bij voorkeur van 70 cm groot of groter. Ook telt de grootte van je hamster of hamsters. Maar of je nu een Russische dwerghamster, Roborovski dwerghamster, Goudhamster, veel of weinig ruimte hebt thuis; wij hebben altijd een passende kooi!

De meeste modellen worden geleverd inclusief hamster speelgoed zoals een huisje, loopradje, voerbakje en waterflesje. Alle accessoires die staan afgebeeld op de hamsterkooi productpagina zijn inclusief de vermelde prijs.
Om verveling tegen te gaan hebben wij bovendien ruime keuze in hamster benodigdheden zoals hamstersnacks en hamsterspeelgoed!

Hamsterkooi online kopen

De hamsterkooi van je keuze kun je direct online kopen en bestellen, hier in de ZOO&ZO webshop. Hamsterkooien op voorraad leveren wij direct uit, zodat je deze snel in huis hebt. Bestel gelijk hamsterkooi accessoires en leuke speeltjes mee. Of hamstervoer, bodembedekking en andere benodigdheden voor een goede verzorging van je hamster.

Uiteraard kun je je online bestelling ook afhalen in onze dierenwinkel.

Dierenwinkel voor hamsters en andere huisdieren

Ben je al eens in onze dierenwinkel geweest? Reserveer online alvast je gewenste product en kom kijken! Wij hebben een prachtige winkel waar altijd wat te beleven is. Naast huisdieren en duizenden benodigdheden voor hamsters, andere knaagdieren, honden, katten, vogels, konijnen, paarden en vissen organiseren wij leuke activiteiten. Alles voor een vrolijk en gezond huisdier.

We zien je dus graag in onze webshop én dierenwinkel in Ede. Een bijzondere en grote dierenwinkel met 4500m2 (!) aan beleving. Wij adviseren je graag, ook telefonisch of online!

Let op: We bevelen aan om voor Dwerghamsters minimaal een kooi te nemen van 60 cm. breed en voor een Syrische hamster een kooi van minimaal 80 cm. breed.